Profilbildet til RubberkingProfilbildet til zailoProfilbildet til afrikarProfilbildet til bbck osloProfilbildet til xtrProfilbildet til komigje69Profilbildet til bad666boyProfilbildet til Tromsøgoojenta 40 årProfilbildet til NyssaProfilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til shaftyProfilbildet til maanestraaleProfilbildet til jens41Profilbildet til burndocProfilbildet til kinkysjelProfilbildet til No Strings
Profilbildet til sørlandssønnProfilbildet til GiggSProfilbildet til CleoProfilbildet til Anne72Profilbildet til SingleEliseProfilbildet til TorolavProfilbildet til førdeparetProfilbildet til Masserer_degProfilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.Profilbildet til karlaaProfilbildet til badbombadillyProfilbildet til orro75Profilbildet til par_30Profilbildet til DetteErMegProfilbildet til KogKProfilbildet til talkman

Valeria

@valeria
aktiv 3 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Valeria:Disse profilene har Valeria besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Valeria

Ditt kjønn

Kvinne

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje