Profilbildet til NjordProfilbildet til naitsProfilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til TommybProfilbildet til elinkoskosProfilbildet til IntrMannProfilbildet til superteddProfilbildet til krsandgutt88Profilbildet til Jan46Profilbildet til Rasputin72Profilbildet til kajabiProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til GrønnøydProfilbildet til NinnaProfilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til CharlieBoy
Profilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til UmbrellaProfilbildet til cruisefrøknaProfilbildet til krsflortProfilbildet til kinkybente49-fetish-subProfilbildet til Joey77Profilbildet til jonas93Profilbildet til Singel49Profilbildet til bunnyProfilbildet til LadysmanProfilbildet til NordlandProfilbildet til LilleKeeProfilbildet til maler.nProfilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til lovebbw

Valeria

@valeria
aktiv 2 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Valeria:Disse profilene har Valeria besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Valeria

Ditt kjønn

Kvinne

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje