Profilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til Joey77Profilbildet til LadysmanProfilbildet til OsloG21Profilbildet til bad666boyProfilbildet til sluttyboy4uProfilbildet til Slappen72Profilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til Butt FarmerProfilbildet til GrønnøydProfilbildet til sverre89Profilbildet til Passiv84 osloProfilbildet til HaugalendingProfilbildet til YongProfilbildet til 1randybuggaProfilbildet til Haakon92
Profilbildet til sanjaProfilbildet til tinaProfilbildet til xdresserProfilbildet til HighEndSubProfilbildet til SakoProfilbildet til DorransProfilbildet til MeeowProfilbildet til Oslo 44Profilbildet til Latex44Profilbildet til gummihelgeProfilbildet til silverProfilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til MedPåAltProfilbildet til akane21Profilbildet til Erlend:)Profilbildet til Sadominator

Valeria

@valeria
aktiv 2 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Valeria:Disse profilene har Valeria besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Valeria

Ditt kjønn

Kvinne

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje