Profilbildet til bunnyProfilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til Mass SageProfilbildet til mrtoreProfilbildet til jenandProfilbildet til jens41Profilbildet til trisvikProfilbildet til Jone30_svgProfilbildet til bakerProfilbildet til XenaProfilbildet til LærerenProfilbildet til ValeriaProfilbildet til LiberiuSProfilbildet til troendern93Profilbildet til sola50Profilbildet til AnalFist39_Oslo_Passiv
Profilbildet til TheMissProfilbildet til Gutt20sørProfilbildet til TabbeProfilbildet til trannyboyProfilbildet til pia1975Profilbildet til knutbrgProfilbildet til LilleKeeProfilbildet til lekentpar28Profilbildet til faithProfilbildet til AngrybeanProfilbildet til fotfetisjProfilbildet til KvastenProfilbildet til bbck osloProfilbildet til LangbeinProfilbildet til NåProfilbildet til KrangleFant

**vampeliten

@vampeliten
aktiv 3 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt **vampeliten:Disse profilene har **vampeliten besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje