Profilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til NettstedetProfilbildet til LamatryneProfilbildet til NeonProfilbildet til hgsd1Profilbildet til KongenProfilbildet til StorMørkKukProfilbildet til solaProfilbildet til Mr NilsenProfilbildet til Solros72Profilbildet til JiJiProfilbildet til Natasha93Profilbildet til line tvProfilbildet til Karlsen20m
Profilbildet til SarlimeProfilbildet til EllensoekerProfilbildet til XjanneProfilbildet til DionysusProfilbildet til simonaProfilbildet til Erlend:)Profilbildet til sanjaProfilbildet til sexy pandaProfilbildet til UmbrellaProfilbildet til VoluptuousProfilbildet til JærguttenProfilbildet til Reina21Profilbildet til NtrøndereProfilbildet til windel999Profilbildet til Gutt 94Profilbildet til pierceddick

**vampeliten

@vampeliten
aktiv 2 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt **vampeliten:Disse profilene har **vampeliten besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje