Profilbildet til BottomProfilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til Dotto81Profilbildet til Donatello21Profilbildet til Passivg19Profilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til Cato1977Profilbildet til RuienProfilbildet til love one anotherProfilbildet til jenandProfilbildet til kmfantProfilbildet til SingleEliseProfilbildet til WhiteTigerProfilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til NjordProfilbildet til shiva
Profilbildet til sverre89Profilbildet til LøvejentaProfilbildet til BjornchProfilbildet til MikeProfilbildet til Telemann88Profilbildet til sanjaProfilbildet til YuaygirlProfilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til DetteErMegProfilbildet til m33sandnesProfilbildet til nina1992Profilbildet til gutt1981Profilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til UerfarenProfilbildet til Masserer_deg

**vampeliten

@vampeliten
aktiv 2 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt **vampeliten:Disse profilene har **vampeliten besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje