Profilbildet til Kas=)Profilbildet til Life is a gameProfilbildet til Ready4funProfilbildet til SuzProfilbildet til brollProfilbildet til TommybProfilbildet til OpplandsParProfilbildet til RJProfilbildet til KineticMan75Profilbildet til ingwardo82Profilbildet til osllopar_27Profilbildet til NettstedetProfilbildet til LookmeProfilbildet til babyblueeyesProfilbildet til Cato1977Profilbildet til Hanne Panne
Profilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til AlekProfilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til Tor&tina40Profilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til Jone30_svgProfilbildet til blaithinProfilbildet til .tvliseProfilbildet til MummiMammaProfilbildet til gutt1981Profilbildet til latexthingProfilbildet til mr_sterhkProfilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til BillProfilbildet til Jærgutten

**vampeliten

@vampeliten
aktiv 1 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt **vampeliten:Disse profilene har **vampeliten besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje