Profilbildet til geddimannProfilbildet til SarlimeProfilbildet til BergenoProfilbildet til carogirlProfilbildet til two-playfulProfilbildet til Isabella10Profilbildet til LatexToiletSlaveProfilbildet til FotballguttenProfilbildet til vårkåtProfilbildet til ShjalomProfilbildet til AsveigProfilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til jente2011Profilbildet til veilchenProfilbildet til KjellsprellProfilbildet til Dodraugen
Profilbildet til sweettortureProfilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til eddi1000Profilbildet til trisvikProfilbildet til RantazticProfilbildet til hattifnattene00Profilbildet til Kjekken88Profilbildet til Telemann88Profilbildet til nada000Profilbildet til andy1988Profilbildet til MelekProfilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til oslogutt995Profilbildet til RockhardOsloProfilbildet til Lenemor

**vampeliten

@vampeliten
aktiv 2 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt **vampeliten:Disse profilene har **vampeliten besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje