Profilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til LatexmannProfilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til **vampelitenProfilbildet til KimmernProfilbildet til hawe35Profilbildet til FotballguttenProfilbildet til Daniella40 med mannProfilbildet til Rasputin72Profilbildet til HebroProfilbildet til mrtoreProfilbildet til SadominatorProfilbildet til MissMProfilbildet til Tine cdProfilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til svensksnubbe
Profilbildet til mark04Profilbildet til MachiavelliProfilbildet til *\'Sexslavinne søkes, StordProfilbildet til vårkåtProfilbildet til BottomProfilbildet til MrVoldProfilbildet til SamehadaProfilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til claireProfilbildet til Master33 BergenProfilbildet til Bimann43Profilbildet til LookmeProfilbildet til dogbayProfilbildet til poffenProfilbildet til LadyBBWProfilbildet til Tommyb

**vampeliten

@vampeliten
aktiv 2 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt **vampeliten:Disse profilene har **vampeliten besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje