Profilbildet til Leto78Profilbildet til Par S Jente østfProfilbildet til Zuurie2Profilbildet til LatexfunProfilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til GhroltProfilbildet til westpar76Profilbildet til Hot&hornyProfilbildet til sweden boyProfilbildet til NowheremanProfilbildet til ElviraProfilbildet til trannyboyProfilbildet til Kate WProfilbildet til hotnoProfilbildet til badbombadillyProfilbildet til Kaatqkk
Profilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til Telemann88Profilbildet til GrønnøydProfilbildet til BittenProfilbildet til frekkis71Profilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til Kate WProfilbildet til Goldi!!Profilbildet til Joachim*Profilbildet til sweettortureProfilbildet til hawe35Profilbildet til LilliMyProfilbildet til vårkåtProfilbildet til GoldenProfilbildet til ChatrinetvProfilbildet til Freshness

**vampeliten

@vampeliten
aktiv 2 år siden
Disse profilene har besøkt **vampeliten:Disse profilene har **vampeliten besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje