Profilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til Tegner KvinnerProfilbildet til BittenProfilbildet til mr_sterhkProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til Lica89Profilbildet til kinkysjelProfilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til Masserer_degProfilbildet til Isabella10Profilbildet til jenandProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til sabriinaProfilbildet til XL KukkProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til jadaellerneida
Profilbildet til BrumProfilbildet til MeeowProfilbildet til Oslomann 38Profilbildet til SofiaTheModellProfilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til MissBlackroseProfilbildet til frkhagen92Profilbildet til NightdiverProfilbildet til OppeiNordProfilbildet til AlexanderProfilbildet til StianProfilbildet til NataProfilbildet til XjanneProfilbildet til Skeva91Profilbildet til .Lisetv

**vampeliten

@vampeliten
aktiv 2 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt **vampeliten:Disse profilene har **vampeliten besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje