Profilbildet til NeonProfilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til TheRose49Profilbildet til levanger_g31Profilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.Profilbildet til BB-btm4topProfilbildet til Savannah2581Profilbildet til Joey77Profilbildet til PlatinumProfilbildet til Oslo 44Profilbildet til MehtevasProfilbildet til synnyProfilbildet til SoffiProfilbildet til trollmor;)))Profilbildet til krsandgutt88Profilbildet til Bra fyr 44 Oslo
Profilbildet til StavangerM60Profilbildet til Cato1977Profilbildet til vekten75Profilbildet til LookmeProfilbildet til mrniceguyProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til DrulProfilbildet til NeonProfilbildet til Ramp78Profilbildet til SørlandsparProfilbildet til søker sexProfilbildet til HexaProfilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til hotnoProfilbildet til TengilProfilbildet til Yuaygirl

**vampeliten

@vampeliten
aktiv 2 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt **vampeliten:Disse profilene har **vampeliten besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje