Profilbildet til qwerty19Profilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til shaftyProfilbildet til SwededarterProfilbildet til Dotto81Profilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til krsflortProfilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til KineticMan75Profilbildet til martin,østfoldProfilbildet til Høvikmann46Profilbildet til KjellsprellProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til Toremann
Profilbildet til LokerProfilbildet til testomanProfilbildet til NathalieJanneProfilbildet til AzathothProfilbildet til ArconadaProfilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til kaiasoProfilbildet til MannTrondheimProfilbildet til OdinProfilbildet til Sir JohnProfilbildet til BadboyProfilbildet til ArousalProfilbildet til RockhardOsloProfilbildet til JupiterProfilbildet til Osl38

**vampeliten

@vampeliten
aktiv 3 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt **vampeliten:Disse profilene har **vampeliten besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje