Profilbildet til *Punky*Profilbildet til Satzumi213Profilbildet til ingwardo82Profilbildet til Bjorn92Profilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til LenemorProfilbildet til vickycdProfilbildet til julieProfilbildet til apeeassProfilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til BiTrineProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til sandnes-parProfilbildet til Kalle2Profilbildet til yanaProfilbildet til Stian
Profilbildet til DrYvilProfilbildet til Tigergutten82Profilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til Erlend:)Profilbildet til bakerProfilbildet til GuttOslo95Profilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til elinkoskosProfilbildet til northkickProfilbildet til 1randybuggaProfilbildet til lekentpar28Profilbildet til Grom87Profilbildet til Par på camProfilbildet til sølProfilbildet til SakoProfilbildet til Andii

**vampeliten

@vampeliten
aktiv 3 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt **vampeliten:Disse profilene har **vampeliten besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje