Profilbildet til MrLumar82Profilbildet til SingleEliseProfilbildet til bodybuilder.xl ?? passiv 28Profilbildet til someboyProfilbildet til JavhaxProfilbildet til BiTrineProfilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til ChristineCD36OsloProfilbildet til guttenProfilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til BergenoProfilbildet til davidandreProfilbildet til Tor&tina40Profilbildet til AsveigProfilbildet til EvensProfilbildet til Haakon92
Profilbildet til MusashiProfilbildet til KospieProfilbildet til 59modellProfilbildet til ScorpionProfilbildet til MummiMammaProfilbildet til faithProfilbildet til LærerenProfilbildet til LeticiaProfilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til bipassiv46Profilbildet til Thea92Profilbildet til MizzyProfilbildet til pitt76Profilbildet til ElviraProfilbildet til RosjerProfilbildet til BabyW

**vampeliten

@vampeliten
aktiv 3 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt **vampeliten:Disse profilene har **vampeliten besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje