Profilbildet til LarsnProfilbildet til Siba44Profilbildet til NylongummiProfilbildet til soulofkitchenProfilbildet til lauraloveProfilbildet til JærguttenProfilbildet til KittyCat29Profilbildet til SimProfilbildet til DonGrisProfilbildet til DetteErMegProfilbildet til Gutt 94Profilbildet til TengilProfilbildet til babybooProfilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til Natasha93Profilbildet til englevinger
Profilbildet til DavinciProfilbildet til HebroProfilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til El DiabloProfilbildet til NannaProfilbildet til TrudeluttProfilbildet til 33Profilbildet til Giftparnord50Profilbildet til Drifter4uProfilbildet til foresterProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til KinkymasterProfilbildet til ak00nProfilbildet til Donatello21Profilbildet til AlexsProfilbildet til Medusa

**vampeliten

@vampeliten
aktiv 3 år siden
Disse profilene har besøkt **vampeliten:Disse profilene har **vampeliten besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje