Profilbildet til MarwinProfilbildet til Solros72Profilbildet til kennethProfilbildet til AmpriProfilbildet til AnetteleProfilbildet til LiberiuSProfilbildet til HebroProfilbildet til OdinProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til kaiasoProfilbildet til shaftyProfilbildet til EscobarProfilbildet til RonnProfilbildet til ole322Profilbildet til CharlieBoyProfilbildet til Angrybean
Profilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til MummiMammaProfilbildet til KvinnenProfilbildet til NettstedetProfilbildet til EvensProfilbildet til shado33Profilbildet til ElviraProfilbildet til NallexyProfilbildet til orphansProfilbildet til TrudeluttProfilbildet til Leather-hunkProfilbildet til orro75Profilbildet til Natasha93Profilbildet til No StringsProfilbildet til alexogsaraProfilbildet til DrYvil

**vampeliten

@vampeliten
aktiv 3 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt **vampeliten:Disse profilene har **vampeliten besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje