Profilbildet til Tromsøgoojenta 40 årProfilbildet til Mass SageProfilbildet til DjeimiProfilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til TingTongProfilbildet til AsveigProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til Lolita <3Profilbildet til MartinosloProfilbildet til OdinProfilbildet til MariusProfilbildet til shinY_Profilbildet til chipProfilbildet til geddimannProfilbildet til TrudeluttProfilbildet til pierceddick
Profilbildet til LiberiuSProfilbildet til freaky2Profilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til Tara84Profilbildet til petrus1956Profilbildet til fridafridaProfilbildet til bergen89Profilbildet til halloisProfilbildet til Oslomann 38Profilbildet til northkickProfilbildet til Singel49Profilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til sjøkjeksProfilbildet til hank95Profilbildet til testomanProfilbildet til Telemann88

**vampeliten

@vampeliten
aktiv 3 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt **vampeliten:Disse profilene har **vampeliten besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje