Profilbildet til sørlandssønnProfilbildet til oslokosProfilbildet til Pia ShemaleProfilbildet til XenaProfilbildet til lekenergodProfilbildet til KineticMan75Profilbildet til HenrikKbgProfilbildet til Høvikmann46Profilbildet til SjtProfilbildet til jenandProfilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til JosepProfilbildet til Savannah2581Profilbildet til kjelli77Profilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til Johnsen966
Profilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til CharlesProfilbildet til ShyroxyaProfilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til RememBr83Profilbildet til MissyMooProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til maritaProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til KimmernProfilbildet til Ruthless84Profilbildet til Grom87Profilbildet til G94skedsmoProfilbildet til lauraloveProfilbildet til MeeowProfilbildet til Lolita <3

**vampeliten

@vampeliten
aktiv 3 år siden
Disse profilene har besøkt **vampeliten:Disse profilene har **vampeliten besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje