Profilbildet til Linda_25Profilbildet til KerstinVirgoProfilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til Klar 79Profilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til CdrypaProfilbildet til MehtevasProfilbildet til dogbayProfilbildet til parsøkersexProfilbildet til HardRockProfilbildet til MILFogDILFProfilbildet til LatexmannProfilbildet til LamatryneProfilbildet til Stine1986Profilbildet til PSYllonProfilbildet til geddimann
Profilbildet til MortenBProfilbildet til Trheim1977Profilbildet til LadyBBWProfilbildet til IntrMannProfilbildet til AjscreamProfilbildet til babyblueeyesProfilbildet til LadysmanProfilbildet til *Punky*Profilbildet til par_30Profilbildet til Tyber30Profilbildet til jenandProfilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til TurbohønaProfilbildet til AngrybeanProfilbildet til StianProfilbildet til Siggyzag

**vampeliten

@vampeliten
aktiv 3 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt **vampeliten:Disse profilene har **vampeliten besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 25 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 25 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje