Profilbildet til ensomgutt23Profilbildet til bunnyProfilbildet til Niko9Profilbildet til karolinmartin1Profilbildet til XL KukkProfilbildet til OralProfilbildet til nord88Profilbildet til LatexmannProfilbildet til zailoProfilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til GeiriProfilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til Handyman40Profilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til Azathoth
Profilbildet til StavangerM60Profilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til hattifnattene00Profilbildet til NATURISTENProfilbildet til LatexleahProfilbildet til Solros72Profilbildet til Kalle2Profilbildet til Vfold50MProfilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til Tara84Profilbildet til bodybuilder.xl ?? passiv 28Profilbildet til KoseGutt89Profilbildet til BadboyProfilbildet til AfroManProfilbildet til jonas93Profilbildet til jens41

**vampeliten

@vampeliten
aktiv 3 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt **vampeliten:Disse profilene har **vampeliten besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 2 timer, 21 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 2 timer, 21 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje