Profilbildet til JontassProfilbildet til mizzyProfilbildet til SKubrickProfilbildet til skurk3Profilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til Alexander44Profilbildet til sjømannProfilbildet til NathalieJanneProfilbildet til sola50Profilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til TheMissProfilbildet til NordJente90Profilbildet til Oslo27Profilbildet til FrkHeidiProfilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til TallDarkHandsome
Profilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til GogT1971Profilbildet til TigerProfilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til ElinesProfilbildet til KatherineProfilbildet til Trh1980Profilbildet til Geirern92Profilbildet til lalaparProfilbildet til MarwinProfilbildet til Niko9Profilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til sweden boyProfilbildet til Cato1977Profilbildet til mann oslProfilbildet til Mjau Lhmr

**vampeliten

@vampeliten
aktiv 3 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt **vampeliten:Disse profilene har **vampeliten besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

**vampeliten

Ditt kjønn

Kvinne

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje