Profilbildet til TingTongProfilbildet til naughtyboy23Profilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til TempenProfilbildet til badboy1986Profilbildet til Modesty56Profilbildet til JontassProfilbildet til AndyrjProfilbildet til vesle 43Profilbildet til !!sweetieProfilbildet til troendern93Profilbildet til NylongummiProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til DrYvilProfilbildet til veilchen
Profilbildet til rosegartner33Profilbildet til nina1992Profilbildet til bergenstranseProfilbildet til kennedy85Profilbildet til Isabella10Profilbildet til ArvidluisProfilbildet til SingleEliseProfilbildet til Zuurie2Profilbildet til SportoguyProfilbildet til chipProfilbildet til Sir JohnProfilbildet til Cato1977Profilbildet til GogT1971Profilbildet til BIJ26M32Profilbildet til RJProfilbildet til fotfetisj

**vampeliten

@vampeliten
aktiv 3 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt **vampeliten:Disse profilene har **vampeliten besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

**vampeliten

Ditt kjønn

Kvinne

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje