Profilbildet til .tvliseProfilbildet til m52aProfilbildet til petzlProfilbildet til Gutt 94Profilbildet til DjeimiProfilbildet til PleasurekraftProfilbildet til kastrdProfilbildet til KatherineProfilbildet til kmfantProfilbildet til orro75Profilbildet til BBW28Profilbildet til EvensProfilbildet til Passiv84 osloProfilbildet til TheMissProfilbildet til sabriinaProfilbildet til MannPåHotell
Profilbildet til SjtProfilbildet til MuscleDomProfilbildet til qwerty19Profilbildet til FeralFelineProfilbildet til Reina21Profilbildet til -MissV-Profilbildet til MrbigProfilbildet til GoldenProfilbildet til Slave g23Profilbildet til TinkerbellProfilbildet til OsloG21Profilbildet til ScorpionProfilbildet til MannPåHotellProfilbildet til dp72Profilbildet til UmbrellaProfilbildet til Botanical

**vampeliten

@vampeliten
aktiv 3 år siden
Disse profilene har besøkt **vampeliten:Disse profilene har **vampeliten besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

**vampeliten

Ditt kjønn

Kvinne

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje