Profilbildet til dp72Profilbildet til mann oslProfilbildet til Erik1337Profilbildet til KosMusProfilbildet til KAAR!!SProfilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til DavinciProfilbildet til sola50Profilbildet til IngunnProfilbildet til Trheim1977Profilbildet til Androx0Profilbildet til two-playfulProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til jan50Profilbildet til gummihelgeProfilbildet til Roger84
Profilbildet til sisunorProfilbildet til DjeimiProfilbildet til ValeriaProfilbildet til BullseyeProfilbildet til KaatqkkProfilbildet til trisvikProfilbildet til latino123Profilbildet til TuttaProfilbildet til freaky2Profilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til SigvegalProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til TheRose49Profilbildet til TabbeProfilbildet til Sonny55

vannmann1987

@vannmann87
aktiv 2 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt vannmann1987:Disse profilene har vannmann1987 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje