Profilbildet til stian93Profilbildet til Kate WProfilbildet til BistvgProfilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til stuve92Profilbildet til silverProfilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til TommybProfilbildet til vickycdProfilbildet til mrniceguyProfilbildet til Aman4U2Profilbildet til badbombadillyProfilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til talkmanProfilbildet til Lill17
Profilbildet til LeticiaProfilbildet til jan50Profilbildet til GirlflowerProfilbildet til TheReaderProfilbildet til NowheremanProfilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til coolchic101Profilbildet til SylvesterProfilbildet til DrGeigerProfilbildet til -MissV-Profilbildet til StreetgirlsProfilbildet til SammiProfilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til PussiProfilbildet til Ntrøndere

vannmann1987

@vannmann87
aktiv 1 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt vannmann1987:Disse profilene har vannmann1987 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje