Profilbildet til SvetikProfilbildet til SarlimeProfilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til carmellaProfilbildet til latex66Profilbildet til mark04Profilbildet til MissProfilbildet til .tvliseProfilbildet til MrLumar82Profilbildet til No StringsProfilbildet til babyblueeyesProfilbildet til OsloKnutProfilbildet til Sublime81Profilbildet til orphansProfilbildet til Tegner KvinnerProfilbildet til henrkjar
Profilbildet til Reina21Profilbildet til MarwinProfilbildet til TorolavProfilbildet til røyskattaProfilbildet til Trheim1977Profilbildet til KåtglattbarbertProfilbildet til TheReaderProfilbildet til synnyProfilbildet til johnrunProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til Sublime81Profilbildet til gummihelgeProfilbildet til julieProfilbildet til CdrypaProfilbildet til mrtoreProfilbildet til knny88

vannmann1987

@vannmann87
aktiv 1 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt vannmann1987:Disse profilene har vannmann1987 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje