Profilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til Lica89Profilbildet til Johnsen966Profilbildet til KWGProfilbildet til fotfetisjProfilbildet til _riccovero_Profilbildet til miss76Profilbildet til mrroyalProfilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til Bukowski69Profilbildet til ellenProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til AndyrjProfilbildet til TuttaProfilbildet til SupermannProfilbildet til krsflort
Profilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til Just4youProfilbildet til KvinnenProfilbildet til sportfuckProfilbildet til Passivg19Profilbildet til BjoernProfilbildet til **vampelitenProfilbildet til EspenProfilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til agderProfilbildet til johnrunProfilbildet til TengilProfilbildet til Trappani89Profilbildet til HardRockProfilbildet til TeonilleProfilbildet til Geiri

vannmann1987

@vannmann87
aktiv 1 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt vannmann1987:Disse profilene har vannmann1987 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje