Profilbildet til Nikki-love23Profilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til oslobiffenProfilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til mindwtoProfilbildet til siwthereseeProfilbildet til IntrMannProfilbildet til Lica89Profilbildet til NATURISTENProfilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til hawe35Profilbildet til Sir JohnProfilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til KrangleFantProfilbildet til PSYllon
Profilbildet til kmfantProfilbildet til AlexanderProfilbildet til gebbensladdProfilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til johnrunProfilbildet til KåtglattbarbertProfilbildet til poffenProfilbildet til Mikkel82Profilbildet til RockhardOsloProfilbildet til Ganjalf21Profilbildet til WhiteTigerProfilbildet til 59modellProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til På_søk

vanosm52

@vanosm52
aktiv 4 år siden
Disse profilene har besøkt vanosm52:Disse profilene har vanosm52 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje