Profilbildet til gebbensladdProfilbildet til GogT1971Profilbildet til NettstedetProfilbildet til XenaProfilbildet til eddi1000Profilbildet til Masserer_degProfilbildet til JM28Profilbildet til RubberkingProfilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til Mossing34Profilbildet til FotballguttenProfilbildet til Ready4funProfilbildet til rosegartner33Profilbildet til BittenProfilbildet til alfiboy51Profilbildet til Natasha93
Profilbildet til Oslo 44Profilbildet til buskerudProfilbildet til Søker spennignProfilbildet til InsomniaProfilbildet til StorMørkKukProfilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til Tobben28Profilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til KvinnenProfilbildet til GeiriProfilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til xdresserProfilbildet til someboyProfilbildet til levanger_g31Profilbildet til Teary

vanosm52

@vanosm52
aktiv 5 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt vanosm52:Disse profilene har vanosm52 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje