Profilbildet til losamantesProfilbildet til AskimMannProfilbildet til ChivasProfilbildet til burndocProfilbildet til Mr BMWProfilbildet til sjømannProfilbildet til CleoProfilbildet til Joey77Profilbildet til Par BuskerudProfilbildet til FeralFelineProfilbildet til NATURISTENProfilbildet til Haakon92Profilbildet til ChrisosloProfilbildet til pitt76Profilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til fridafrida
Profilbildet til Man30303Profilbildet til SamehadaProfilbildet til hotfishProfilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til Tegner KvinnerProfilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til **WanjaProfilbildet til eddi1000Profilbildet til smoker;)Profilbildet til NetzHaraldProfilbildet til MM77Profilbildet til Gutt20sørProfilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til Lululuu

vanosm52

@vanosm52
aktiv 3 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt vanosm52:Disse profilene har vanosm52 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje