Profilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til CulprateProfilbildet til stian93Profilbildet til SkorpionenProfilbildet til .LisetvProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til Oslo27Profilbildet til mannstavangerProfilbildet til PSYllonProfilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til Tony21Profilbildet til PhenrikProfilbildet til MannValdresProfilbildet til røyskattaProfilbildet til hattifnattene00
Profilbildet til petrus1956Profilbildet til Masserer_degProfilbildet til WErkewrøeProfilbildet til SarlimeProfilbildet til BergenoProfilbildet til miss76Profilbildet til faithProfilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til alfiboy51Profilbildet til StrazoProfilbildet til jeanettekProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til CrossOdaProfilbildet til Life is a gameProfilbildet til JM28Profilbildet til Caleron86

vanosm52

@vanosm52
aktiv 4 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt vanosm52:Disse profilene har vanosm52 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje