Profilbildet til Tegner KvinnerProfilbildet til LadyStarProfilbildet til ChristinaCDProfilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til pia1975Profilbildet til KvinnenProfilbildet til XenaProfilbildet til TrhMann1973Profilbildet til SuzProfilbildet til osllopar_27Profilbildet til SKubrickProfilbildet til AlekProfilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til kjelli77Profilbildet til AskimMannProfilbildet til JaNuS
Profilbildet til Mossing34Profilbildet til FrStadPassivProfilbildet til GuttOslo95Profilbildet til CdrypaProfilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til LeneaProfilbildet til NymfoWetBiProfilbildet til DjeimiProfilbildet til sørlandssønnProfilbildet til AinaCdProfilbildet til Joachim*Profilbildet til Caleron86Profilbildet til ballderProfilbildet til bergenstranseProfilbildet til Buffy93Profilbildet til Oral

vanosm52

@vanosm52
aktiv 4 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt vanosm52:Disse profilene har vanosm52 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje