Profilbildet til mrroyalProfilbildet til jarlemannProfilbildet til SEXTREFFProfilbildet til elghodeProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til jan50Profilbildet til urokraakeProfilbildet til LilliMyProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til Tine cdProfilbildet til Savannah2581Profilbildet til RomeoProfilbildet til ThomasDesProfilbildet til Aman4U2Profilbildet til kmfantProfilbildet til Hilde79
Profilbildet til golfbearProfilbildet til TommybProfilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til JM28Profilbildet til hattifnattene00Profilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til HebroProfilbildet til Difference___Profilbildet til MannTrondheimProfilbildet til sølProfilbildet til OralProfilbildet til talkmanProfilbildet til TengilProfilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til badboy1986Profilbildet til temptation

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje