Profilbildet til ParKos2239Profilbildet til Ruthless84Profilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til LiberiuSProfilbildet til RuienProfilbildet til MandrakeProfilbildet til YouwishProfilbildet til Angel84Profilbildet til DorcasProfilbildet til pvcloveProfilbildet til troendern93Profilbildet til faithProfilbildet til ValeriaProfilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til line tvProfilbildet til SofiaTheModell
Profilbildet til KoseGutt89Profilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til RockDudeProfilbildet til Søker spennignProfilbildet til KrangleFantProfilbildet til Trappani89Profilbildet til sisunorProfilbildet til bby123Profilbildet til vårkåtProfilbildet til AzathothProfilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til siwthereseeProfilbildet til røyskattaProfilbildet til StianProfilbildet til spaceorchestraProfilbildet til Tomas89bergen

veilchen

@veilchen
aktiv 3 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt veilchen:Disse profilene har veilchen besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje