Profilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til johnrunProfilbildet til Andrea90Profilbildet til BiparopplandProfilbildet til DjeimiProfilbildet til BergenBiSugerDegProfilbildet til mannstavangerProfilbildet til akane21Profilbildet til GiggSProfilbildet til Caleron86Profilbildet til ChatrinetvProfilbildet til MedPåAltProfilbildet til JustinProfilbildet til xdresserProfilbildet til leandroProfilbildet til 22x15ostfold86
Profilbildet til KineticMan75Profilbildet til DorcasProfilbildet til englevingerProfilbildet til qwerty19Profilbildet til SportoguyProfilbildet til lekenbie36Profilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til MM77Profilbildet til SEXTREFFProfilbildet til AlexsProfilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til DetteErMegProfilbildet til SakoProfilbildet til PhenrikProfilbildet til ballder

veilchen

@veilchen
aktiv 3 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt veilchen:Disse profilene har veilchen besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje