Profilbildet til KWGProfilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til Giftparnord50Profilbildet til Hanne PanneProfilbildet til badboy1986Profilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til Terje44OsloProfilbildet til sportfuckProfilbildet til Caleron86Profilbildet til Johnsen966Profilbildet til vekten75Profilbildet til MrVoldProfilbildet til CharlieBoyProfilbildet til Jan46Profilbildet til plusS
Profilbildet til NylongummiProfilbildet til Geirern92Profilbildet til OralProfilbildet til lalaparProfilbildet til jarlemannProfilbildet til FrkTheaProfilbildet til lekenbie36Profilbildet til bunnyProfilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til sola50Profilbildet til Dreamboy78Profilbildet til SakoProfilbildet til faithProfilbildet til Erik1337Profilbildet til Dotto81Profilbildet til Par.Stange Hun

veilchen

@veilchen
aktiv 2 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt veilchen:Disse profilene har veilchen besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje