Profilbildet til OralProfilbildet til NightdiverProfilbildet til rosegartner33Profilbildet til 2KosProfilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til Flexiguy40Profilbildet til TuttaProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til coolchic101Profilbildet til latino123Profilbildet til HardRockProfilbildet til m52aProfilbildet til kinkysjelProfilbildet til RonnProfilbildet til LadyStarProfilbildet til Romeo
Profilbildet til AyakachanProfilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til KarinagayProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til GeeFunkProfilbildet til Kas=)Profilbildet til zethProfilbildet til KjellarProfilbildet til vannmann1987Profilbildet til MissyMooProfilbildet til akane21Profilbildet til KvastenProfilbildet til DrulProfilbildet til JustinProfilbildet til mann oslProfilbildet til Caleron86

veilchen

@veilchen
aktiv 4 år siden
Disse profilene har besøkt veilchen:Disse profilene har veilchen besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje