Profilbildet til Caleron86Profilbildet til Galloper1989Profilbildet til LangbeinProfilbildet til testomanProfilbildet til FrStadPassivProfilbildet til ElyProfilbildet til gameroslProfilbildet til trisvikProfilbildet til bergen89Profilbildet til Gutt20sørProfilbildet til AngelManProfilbildet til Satzumi213Profilbildet til yanaProfilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til Kate WProfilbildet til Karlsen20m
Profilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til GeeFunkProfilbildet til Joachim*Profilbildet til Oslogutt45Profilbildet til LåtteProfilbildet til MariusProfilbildet til G94skedsmoProfilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til NtrøndereProfilbildet til davidandreProfilbildet til komigje69Profilbildet til stian93Profilbildet til naughtyboy23Profilbildet til leandroProfilbildet til ErogenProfilbildet til Golden

veilchen

@veilchen
aktiv 3 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt veilchen:Disse profilene har veilchen besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje