Profilbildet til oslogutt995Profilbildet til komigje69Profilbildet til 33Profilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til Kate WProfilbildet til Tine cdProfilbildet til babybooProfilbildet til 2KosProfilbildet til BluwProfilbildet til Cecilie95Profilbildet til stianogvickyProfilbildet til FotballguttenProfilbildet til KrangleFantProfilbildet til mannstavangerProfilbildet til Roger84Profilbildet til LadyStar
Profilbildet til coolchic101Profilbildet til MeeowProfilbildet til EllensoekerProfilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til TuttaProfilbildet til AzathothProfilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til Natasha93Profilbildet til Ready4funProfilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til No StringsProfilbildet til RockhardOsloProfilbildet til BistvgProfilbildet til babybooProfilbildet til knutbrgProfilbildet til Harstad_bi_34

veilchen

@veilchen
aktiv 2 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt veilchen:Disse profilene har veilchen besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje