Profilbildet til Telemann88Profilbildet til talkmanProfilbildet til -MissV-Profilbildet til Hot&hornyProfilbildet til AvalonProfilbildet til SvetikProfilbildet til blaithinProfilbildet til Bimann43Profilbildet til RosjerProfilbildet til Cato1977Profilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til gameroslProfilbildet til Something enters the roomProfilbildet til Solros72Profilbildet til NataProfilbildet til Tordenspyd
Profilbildet til SiggyzagProfilbildet til ElskersexenProfilbildet til levanger_g31Profilbildet til DrYvilProfilbildet til Satzumi213Profilbildet til LadysmanProfilbildet til Vfold50MProfilbildet til carmellaProfilbildet til HommeProfilbildet til OpplandsParProfilbildet til *\'Sexslavinne søkes, StordProfilbildet til ThomasassProfilbildet til ZaxProfilbildet til JaNuSProfilbildet til RockhardOsloProfilbildet til StorMørkKuk

veilchen

@veilchen
aktiv 3 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt veilchen:Disse profilene har veilchen besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje