Profilbildet til parivestProfilbildet til Klar 79Profilbildet til Oslo 44Profilbildet til kmfantProfilbildet til sverre89Profilbildet til tinaProfilbildet til EllensoekerProfilbildet til BiparopplandProfilbildet til GoldenProfilbildet til GirlflowerProfilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til line tvProfilbildet til wannaBgoodProfilbildet til ConvertibleCandyProfilbildet til coolchic101Profilbildet til xantippe
Profilbildet til mannstavangerProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til BDSM-VesterålenProfilbildet til Lars80Profilbildet til IsDronninga47Profilbildet til førdeparetProfilbildet til alexogsaraProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til Crazy92Profilbildet til *Punky*Profilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til latex66Profilbildet til nina1992Profilbildet til tina

veilchen

@veilchen
aktiv 2 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt veilchen:Disse profilene har veilchen besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje