Profilbildet til Something enters the roomProfilbildet til Slave g23Profilbildet til SadominatorProfilbildet til ElinesProfilbildet til Huldra89Profilbildet til HenriettejentaProfilbildet til JaNuSProfilbildet til petrus1956Profilbildet til EscobarProfilbildet til AvalonProfilbildet til bbck osloProfilbildet til Julie00Profilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til Mimmi51Profilbildet til BullseyeProfilbildet til Ntrøndere
Profilbildet til LizzyProfilbildet til bergenstranseProfilbildet til NyssaProfilbildet til IntrMannProfilbildet til SamehadaProfilbildet til AngelManProfilbildet til KineticMan75Profilbildet til LookmeProfilbildet til pitt76Profilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til fintparProfilbildet til Handyman40Profilbildet til NATURISTENProfilbildet til MortenBProfilbildet til Nikki-love23Profilbildet til OsloG21

veilchen

@veilchen
aktiv 3 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt veilchen:Disse profilene har veilchen besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje