Profilbildet til Niko9Profilbildet til Natasha93Profilbildet til StorMørkKukProfilbildet til CindyCDProfilbildet til bby123Profilbildet til maanestraaleProfilbildet til soulofkitchenProfilbildet til TabbeProfilbildet til CharlesProfilbildet til NallexyProfilbildet til CrossOdaProfilbildet til petrus1956Profilbildet til lovebbwProfilbildet til @nn@Profilbildet til ExodiaProfilbildet til just myself
Profilbildet til ReidarProfilbildet til Par S Jente østfProfilbildet til GuttOslo95Profilbildet til SadominatorProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til BlondetruserProfilbildet til IronheartProfilbildet til Geirern92Profilbildet til kastrdProfilbildet til C.lop14Profilbildet til ElinesProfilbildet til sola50Profilbildet til urokraakeProfilbildet til MrLumar82Profilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til NATURISTEN

veilchen

@veilchen
aktiv 2 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt veilchen:Disse profilene har veilchen besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje