Profilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til poffenProfilbildet til GuttOslo95Profilbildet til wannaBgoodProfilbildet til VildeeeProfilbildet til PlutoProfilbildet til bergen89Profilbildet til Sonny55Profilbildet til talkmanProfilbildet til 2hot4UProfilbildet til Oslo60+Profilbildet til MehtevasProfilbildet til bakerProfilbildet til Hanne PanneProfilbildet til OsloG21Profilbildet til Blondetruser
Profilbildet til VictorProfilbildet til jannis25Profilbildet til hattifnattene00Profilbildet til -bg-xxx-Profilbildet til **WanjaProfilbildet til Mr NilsenProfilbildet til sluggernProfilbildet til Nikki-love23Profilbildet til røyskattaProfilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til Karlsen20mProfilbildet til Osl38Profilbildet til Kjekken88Profilbildet til HornyAdults_orgProfilbildet til badboy1986Profilbildet til Tine cd

veilchen

@veilchen
aktiv 2 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt veilchen:Disse profilene har veilchen besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje