Profilbildet til Hanne PanneProfilbildet til KiwienProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til LiberiuSProfilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til love one anotherProfilbildet til Roger84Profilbildet til ballderProfilbildet til NordlandProfilbildet til Matiine123Profilbildet til kennethProfilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til MedusaProfilbildet til SpindelProfilbildet til Dreamboy78Profilbildet til stianogvicky
Profilbildet til veilchenProfilbildet til Androx0Profilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til uzi69Profilbildet til mann oslProfilbildet til Man30303Profilbildet til Sneaky29Profilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til AnMy99Profilbildet til Rasputin72Profilbildet til JærguttenProfilbildet til vårkåtProfilbildet til SakoProfilbildet til dogbayProfilbildet til pia1975Profilbildet til Dreamboy78

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje