Profilbildet til trond`enProfilbildet til Mandal37Profilbildet til elinkoskosProfilbildet til Anne72Profilbildet til ChrisosloProfilbildet til MariusProfilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til Vfold50MProfilbildet til testomanProfilbildet til Grom87Profilbildet til @nn@Profilbildet til TordenspydProfilbildet til alfiboy51Profilbildet til MannTrondheimProfilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til levanger_g31
Profilbildet til Per SProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til AlexsProfilbildet til MissProfilbildet til spruksProfilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til KennethR88Profilbildet til NowheremanProfilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til ballderProfilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til AndroidProfilbildet til jens41Profilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til trond`en
  • 6 dager, 21 timer siden

    lollol

    lollol ble et registrert medlem 6 dager, 21 timer siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje