Profilbildet til Drifter4uProfilbildet til MidasProfilbildet til fridafridaProfilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til BabyWProfilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til FerdiuslexusProfilbildet til AngrybeanProfilbildet til Høvikmann46Profilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til jonas93Profilbildet til HazeProfilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til Dotto81Profilbildet til mannstavanger
Profilbildet til Hilde79Profilbildet til XL KukkProfilbildet til babybooProfilbildet til GrønnøydProfilbildet til IntrMannProfilbildet til ShjalomProfilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til Thea92Profilbildet til SkorpionenProfilbildet til TheMissProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til Modesty56Profilbildet til Siba44Profilbildet til ErogenProfilbildet til fridafridaProfilbildet til Asveig

Vicki Paton

@vickipaton449
aktiv 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Vicki Paton:Disse profilene har Vicki Paton besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje