Profilbildet til TheReaderProfilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til KineticMan75Profilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til El DiabloProfilbildet til AyakachanProfilbildet til silverProfilbildet til nymfodaleProfilbildet til sexfest3637Profilbildet til komigje69Profilbildet til HaugalendingProfilbildet til ChatrinetvProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til Erlend:)Profilbildet til wille455Profilbildet til troendern93
Profilbildet til Tobben28Profilbildet til FotballguttenProfilbildet til AvalonProfilbildet til pvcloveProfilbildet til BBW28Profilbildet til Klar 79Profilbildet til Angel4uProfilbildet til ensomgutt23Profilbildet til SkårnesProfilbildet til MILFogDILFProfilbildet til SarlimeProfilbildet til AndyrjProfilbildet til LåtteProfilbildet til G94skedsmoProfilbildet til AjscreamProfilbildet til Valeria

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje