Profilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til tromsopar80Profilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til SadominatorProfilbildet til UmbrEllaEllyProfilbildet til Lolita <3Profilbildet til NikkiSissyProfilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til Merethe21Profilbildet til ErogenProfilbildet til DetteErMegProfilbildet til ElskersexenProfilbildet til orro75Profilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til Slappen72Profilbildet til jens41
Profilbildet til SKubrickProfilbildet til IntrMannProfilbildet til GiftMann40BrgProfilbildet til OlaguttenProfilbildet til toro60Profilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til JM28Profilbildet til MannValdresProfilbildet til nysgjerrigxxxProfilbildet til OralProfilbildet til Julie00Profilbildet til DrGeigerProfilbildet til regntøymannProfilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til DavinciProfilbildet til Reisende40

vickycd

@vickycd
aktiv 2 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt vickycd:Disse profilene har vickycd besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje