Profilbildet til Nic94Profilbildet til mann oslProfilbildet til sjømannProfilbildet til j18elverumProfilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til Flekka18Profilbildet til bad666boyProfilbildet til **vampelitenProfilbildet til frekkis71Profilbildet til candyqueen30Profilbildet til talkmanProfilbildet til NaturistmannenProfilbildet til MissyMooProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til AlekProfilbildet til qwerty19
Profilbildet til GrønnøydProfilbildet til MrbigProfilbildet til OpplandsParProfilbildet til L_KProfilbildet til sexypar85Profilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til RuienProfilbildet til TheReaderProfilbildet til parsøkersexProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til vanosm52Profilbildet til davidandreProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til BjoernProfilbildet til sweden boyProfilbildet til -MissV-

vickycd

@vickycd
aktiv 3 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt vickycd:Disse profilene har vickycd besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje