Profilbildet til Erlend:)Profilbildet til DodraugenProfilbildet til SylvesterProfilbildet til KatherineProfilbildet til Lenaa23Profilbildet til NannaProfilbildet til gummihelgeProfilbildet til bunnyProfilbildet til Lolita <3Profilbildet til StavangerProfilbildet til RubberkingProfilbildet til spaceorchestraProfilbildet til tromsopar80Profilbildet til SkårnesProfilbildet til vickycdProfilbildet til Mr BMW
Profilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til CharlieBoyProfilbildet til sisunorProfilbildet til Par BuskerudProfilbildet til StavangerProfilbildet til **WanjaProfilbildet til AinaCdProfilbildet til sabriinaProfilbildet til sjøkjeksProfilbildet til NATURISTENProfilbildet til ManimalProfilbildet til ParKos2239Profilbildet til bwillyProfilbildet til Preci1ous69Profilbildet til shado33Profilbildet til Tordenspyd

vickycd

@vickycd
aktiv 3 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt vickycd:Disse profilene har vickycd besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje