Profilbildet til Lars80Profilbildet til bipassiv46Profilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til nymfodaleProfilbildet til oslokosProfilbildet til HardRockProfilbildet til burndocProfilbildet til ChrisCProfilbildet til .LisetvProfilbildet til veilchenProfilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til ChatrinetvProfilbildet til nina1992Profilbildet til claireProfilbildet til treff hedmarkProfilbildet til Modesty56
Profilbildet til lauraloveProfilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til OdinProfilbildet til MrLumar82Profilbildet til Linda_25Profilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til norseman9Profilbildet til Slappen72Profilbildet til Hemne72Profilbildet til MiaBProfilbildet til BillProfilbildet til tronderpar91Profilbildet til Telemann88Profilbildet til spruksProfilbildet til sverre89Profilbildet til sørlandssønn

vickycd

@vickycd
aktiv 2 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt vickycd:Disse profilene har vickycd besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje