Profilbildet til Lill17Profilbildet til Alexander44Profilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til SherylProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til JupiterProfilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til NaughtyDaneProfilbildet til nada000Profilbildet til mannstavangerProfilbildet til AzathothProfilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til ElinesProfilbildet til bait69
Profilbildet til GuttOslo95Profilbildet til ShadowwolfProfilbildet til PSYllonProfilbildet til svensksnubbeProfilbildet til Bukowski69Profilbildet til SadominatorProfilbildet til Jone30_svgProfilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til Mr BMWProfilbildet til AfroManProfilbildet til Andersen89Profilbildet til vigdis 48Profilbildet til LathamsProfilbildet til Modesty56Profilbildet til englevingerProfilbildet til Nå

vickycd

@vickycd
aktiv 4 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt vickycd:Disse profilene har vickycd besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje