Profilbildet til Fresia4Profilbildet til rikkeintimProfilbildet til G94skedsmoProfilbildet til guttenProfilbildet til hotnoProfilbildet til BjoernProfilbildet til MoaProfilbildet til Man30303Profilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til gebbensladdProfilbildet til OlaguttenProfilbildet til MehtevasProfilbildet til Oslo27Profilbildet til svensksnubbeProfilbildet til LeticiaProfilbildet til Galloper1989
Profilbildet til MrVoldProfilbildet til HommeProfilbildet til MannValdresProfilbildet til windel999Profilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.Profilbildet til sisunorProfilbildet til NeonProfilbildet til HumlevatnProfilbildet til Tromsøgullet 37 år Nord sinProfilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til m33sandnesProfilbildet til InnlandetProfilbildet til Hilde79Profilbildet til Difference___Profilbildet til just myselfProfilbildet til lekentpar28

vickycd

@vickycd
aktiv 3 år siden
Disse profilene har besøkt vickycd:Disse profilene har vickycd besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje