Profilbildet til CdrypaProfilbildet til KaisaProfilbildet til GolddiggerProfilbildet til love one anotherProfilbildet til Solros72Profilbildet til EscobarProfilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til MissProfilbildet til MidasProfilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til ani5Profilbildet til bipassiv46Profilbildet til IngegardProfilbildet til knutbrgProfilbildet til Henriettejenta
Profilbildet til fadedProfilbildet til Leto78Profilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til petzlProfilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til TheReaderProfilbildet til par_30Profilbildet til troendern93Profilbildet til BrumProfilbildet til AndiiProfilbildet til EmmelieKKProfilbildet til SwededarterProfilbildet til søker sexProfilbildet til XenaProfilbildet til *\'Sexslavinne søkes, Stord

vickycd

@vickycd
aktiv 3 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt vickycd:Disse profilene har vickycd besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje