Profilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til NordlandProfilbildet til Lars80Profilbildet til jenandProfilbildet til VictorProfilbildet til RantazticProfilbildet til BillProfilbildet til NaturistmannenProfilbildet til synnyProfilbildet til brunnbeverProfilbildet til ZaxProfilbildet til lekenbie36Profilbildet til ShyroxyaProfilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til chipProfilbildet til SKubrick
Profilbildet til Mr BMWProfilbildet til IrenProfilbildet til HebroProfilbildet til johnrunProfilbildet til leandroProfilbildet til bergenm30Profilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til kastrdProfilbildet til bergenstranseProfilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til ChristinaCDProfilbildet til Savannah2581Profilbildet til bwillyProfilbildet til 59modellProfilbildet til MortenB

vickycd

@vickycd
aktiv 3 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt vickycd:Disse profilene har vickycd besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje