Profilbildet til Kalle2Profilbildet til LadyBBWProfilbildet til AfroManProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til MortenBProfilbildet til .LisetvProfilbildet til zailoProfilbildet til nina1992Profilbildet til OdinProfilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til Donatello21Profilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til DragongirlProfilbildet til JM28Profilbildet til Hemne72
Profilbildet til musclebottomosloProfilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til GeiriProfilbildet til MortenBProfilbildet til Kas=)Profilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til OppeiNordProfilbildet til sexognytelseProfilbildet til mannstavangerProfilbildet til BiparopplandProfilbildet til MrLumar82Profilbildet til kinkysjelProfilbildet til engenanjaProfilbildet til Siba44Profilbildet til AnetteleProfilbildet til pitt76

vickycd

@vickycd
aktiv 4 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt vickycd:Disse profilene har vickycd besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje