Profilbildet til Modesty56Profilbildet til Oslo 44Profilbildet til rikkeintimProfilbildet til sabriinaProfilbildet til ParOsloVest37-52Profilbildet til !!sweetieProfilbildet til wille455Profilbildet til Helene89Profilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til Jone30_svgProfilbildet til IsDronninga47Profilbildet til LangbeinProfilbildet til DrGeigerProfilbildet til BlondetruserProfilbildet til Mr.XProfilbildet til niceboy1986
Profilbildet til mann oslProfilbildet til bamsefarProfilbildet til Slave g23Profilbildet til ParKos2239Profilbildet til Adrian23årProfilbildet til kinkysjelProfilbildet til petrus1956Profilbildet til pvcloveProfilbildet til TrudeluttProfilbildet til ShyroxyaProfilbildet til CindyCDProfilbildet til Savannah2581Profilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til kinky667Profilbildet til ZaxProfilbildet til Innlandet

vickycd

@vickycd
aktiv 3 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt vickycd:Disse profilene har vickycd besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje