Profilbildet til babyblueeyesProfilbildet til SigvegalProfilbildet til sweden boyProfilbildet til kennethProfilbildet til MrVoldProfilbildet til pierceddickProfilbildet til Gutt 94Profilbildet til SoffiProfilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til KWGProfilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til Anne72Profilbildet til bbck osloProfilbildet til ShyroxyaProfilbildet til fotfetisjProfilbildet til Ronn
Profilbildet til kennedy85Profilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til LenemorProfilbildet til RogermadsProfilbildet til DrGeigerProfilbildet til carogirlProfilbildet til shaftyProfilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til ShadowwolfProfilbildet til oslogutt995Profilbildet til WhiteTigerProfilbildet til **WanjaProfilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til jannis25Profilbildet til MiaBella

vickycd

@vickycd
aktiv 4 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt vickycd:Disse profilene har vickycd besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje