Profilbildet til DodraugenProfilbildet til MedusaProfilbildet til latex66Profilbildet til LilleKeeProfilbildet til CharlesProfilbildet til Mikkel82Profilbildet til Hot&hornyProfilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til Mossing34Profilbildet til LeneaProfilbildet til MrLumar82Profilbildet til Handyman40Profilbildet til XjanneProfilbildet til LululuuProfilbildet til Stian
Profilbildet til Hilde79Profilbildet til GoldenProfilbildet til ZizouProfilbildet til Flexiguy40Profilbildet til NylongummiProfilbildet til CulprateProfilbildet til AnMy99Profilbildet til naitsProfilbildet til Matiine123Profilbildet til gloria thomasProfilbildet til NathalieJanneProfilbildet til MizzyProfilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til ZaxProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til Latex50

vickycd

@vickycd
aktiv 4 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt vickycd:Disse profilene har vickycd besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje