Profilbildet til KvinnenProfilbildet til oslo-mannProfilbildet til LadysmanProfilbildet til Hanne PanneProfilbildet til Cato1977Profilbildet til ChristineTranseProfilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til MaykieProfilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til MikeProfilbildet til par3427Profilbildet til BiJ25iParProfilbildet til ElleseusProfilbildet til Vfold50MProfilbildet til Muskeldigger
Profilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til bby123Profilbildet til MrbigProfilbildet til niceboy1986Profilbildet til just myselfProfilbildet til shivaProfilbildet til knutbrgProfilbildet til levanger_g31Profilbildet til sexognytelseProfilbildet til RantazticProfilbildet til RuienProfilbildet til Mossing34Profilbildet til sluggernProfilbildet til faithProfilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til Alesio

vickycd

@vickycd
aktiv 3 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt vickycd:Disse profilene har vickycd besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje