Profilbildet til Caleron86Profilbildet til Haakon92Profilbildet til BadboyProfilbildet til SussProfilbildet til Rapper.1Profilbildet til HommeProfilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til fotfetisjProfilbildet til sluggernProfilbildet til bergenm30Profilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til elghodeProfilbildet til Passiv84 osloProfilbildet til Ready4funProfilbildet til StaaleProfilbildet til SandnesMann1
Profilbildet til NtrøndereProfilbildet til musclebottomosloProfilbildet til ArvidluisProfilbildet til *\'Sexslavinne søkes, StordProfilbildet til TravelingguyProfilbildet til lalaparProfilbildet til Kimhan1992Profilbildet til nafaProfilbildet til SamehadaProfilbildet til HazeProfilbildet til sisunorProfilbildet til sola50Profilbildet til InsomniaProfilbildet til Osl38Profilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til ballder

vickycd

@vickycd
aktiv 3 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt vickycd:Disse profilene har vickycd besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje