Profilbildet til LadyStarProfilbildet til rosegartner33Profilbildet til superteddProfilbildet til HommeProfilbildet til RantazticProfilbildet til nelg90Profilbildet til AndroidProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til DionysusProfilbildet til SoffiProfilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til hawe35Profilbildet til bergen89Profilbildet til SjtProfilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til Swededarter
Profilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til Plu2Profilbildet til vigdis 48Profilbildet til KoseGutt89Profilbildet til shivaProfilbildet til naitsProfilbildet til røyskattaProfilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til DetteErMegProfilbildet til Kas=)Profilbildet til fridafridaProfilbildet til LokerProfilbildet til godsg1Profilbildet til SigvegalProfilbildet til Man30303Profilbildet til KineticMan75

vickycd

@vickycd
aktiv 4 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt vickycd:Disse profilene har vickycd besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje