Profilbildet til fridafridaProfilbildet til Caleron86Profilbildet til LadyStarProfilbildet til sexworker202Profilbildet til Life is a gameProfilbildet til TinkerbellProfilbildet til trisvikProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til BottomProfilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til bwillyProfilbildet til Donatello21Profilbildet til L_KProfilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til Bukowski69
Profilbildet til IronheartProfilbildet til nelg90Profilbildet til vårkåtProfilbildet til Gutt20sørProfilbildet til ZizouProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til zethProfilbildet til vesle 43Profilbildet til HebroProfilbildet til jannis25Profilbildet til naitsProfilbildet til NinnaProfilbildet til LokerProfilbildet til søker sexProfilbildet til Oslomann 38

vickycd

@vickycd
aktiv 4 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt vickycd:Disse profilene har vickycd besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje