Profilbildet til JosepProfilbildet til ExosProfilbildet til HazeProfilbildet til Toralf_89Profilbildet til nina1992Profilbildet til AlexanderProfilbildet til DavinciProfilbildet til komigje69Profilbildet til kmfantProfilbildet til westpar76Profilbildet til ZupaMannProfilbildet til TrhMann1973Profilbildet til TigerProfilbildet til Osl38Profilbildet til KingRabbitProfilbildet til G94skedsmo
Profilbildet til bunnyProfilbildet til beitoProfilbildet til staalmannenProfilbildet til sjøkjeksProfilbildet til MeeowProfilbildet til KvastenProfilbildet til TordenspydProfilbildet til komigje69Profilbildet til Mossing34Profilbildet til kajabiProfilbildet til LeticiaProfilbildet til LenemorProfilbildet til Hanne PanneProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til kennethProfilbildet til Machiavelli

vickycd

@vickycd
aktiv 3 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt vickycd:Disse profilene har vickycd besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje