Profilbildet til two-playfulProfilbildet til oslo-mannProfilbildet til DjeimiProfilbildet til sweettortureProfilbildet til KogKProfilbildet til SarlimeProfilbildet til Drifter4uProfilbildet til spaceorchestraProfilbildet til Joey77Profilbildet til Handyman40Profilbildet til MissBlackroseProfilbildet til orro75Profilbildet til MannValdresProfilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.Profilbildet til NåProfilbildet til lalapar
Profilbildet til vårkåtProfilbildet til Handyman31Profilbildet til Babygirl85Profilbildet til SjtProfilbildet til Slave g23Profilbildet til jan50Profilbildet til LatexLovrProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til Osl38Profilbildet til ChristineCD36OsloProfilbildet til ScorpionProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til ValeriaProfilbildet til vekten75Profilbildet til lekentpar28Profilbildet til @nn@

vickycd

@vickycd
aktiv 4 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt vickycd:Disse profilene har vickycd besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje