Profilbildet til xtrProfilbildet til BBW28Profilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til FreshnessProfilbildet til BittenProfilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til mrniceguyProfilbildet til Karlsen20mProfilbildet til MannTrondheimProfilbildet til KiwienProfilbildet til hgsd1Profilbildet til lauraloveProfilbildet til RantazticProfilbildet til TabbeProfilbildet til joniProfilbildet til dp72
Profilbildet til HardRockProfilbildet til NtrøndereProfilbildet til Unggutten98Profilbildet til Natasha93Profilbildet til jens41Profilbildet til ZupaMannProfilbildet til spruksProfilbildet til Tegner KvinnerProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til BittenProfilbildet til IronheartProfilbildet til BBW28Profilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til par_30Profilbildet til PhenrikProfilbildet til JaNuS

vickycd

@vickycd
aktiv 3 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt vickycd:Disse profilene har vickycd besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje