Profilbildet til MusashiProfilbildet til MellaKristinProfilbildet til JosepProfilbildet til LilleKeeProfilbildet til FreshnessProfilbildet til Gutt 94Profilbildet til MarwinProfilbildet til Dotto81Profilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til yanaProfilbildet til Kate WProfilbildet til shado33Profilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til talkmanProfilbildet til Samehada
Profilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til OppeiNordProfilbildet til KjellsprellProfilbildet til rosegartner33Profilbildet til lauraloveProfilbildet til GeiriProfilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til TheRose49Profilbildet til RJProfilbildet til rubbergimpProfilbildet til Kate WProfilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til *Punky*Profilbildet til Ironheart

vickycd

@vickycd
aktiv 4 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt vickycd:Disse profilene har vickycd besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje