Profilbildet til ElleseusProfilbildet til EllensoekerProfilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til angelica96Profilbildet til AmpriProfilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til **vampelitenProfilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til KineticMan75Profilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til NataProfilbildet til SherylProfilbildet til Jone30_svgProfilbildet til jente2011Profilbildet til GuttOslo95
Profilbildet til Kåtfyr34yesProfilbildet til NordlandProfilbildet til bunnyProfilbildet til Daniella40 med mannProfilbildet til Bjorn92Profilbildet til faithProfilbildet til knutbrgProfilbildet til claireProfilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til KittyCat29Profilbildet til Tor&tina40Profilbildet til TingTongProfilbildet til skurk3Profilbildet til GuttOslo95Profilbildet til NeonProfilbildet til RockDude

vickycd

@vickycd
aktiv 3 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt vickycd:Disse profilene har vickycd besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje