Profilbildet til ParOsloVest37-52Profilbildet til SoftfeetProfilbildet til TorolavProfilbildet til SwededarterProfilbildet til stuve92Profilbildet til YuaygirlProfilbildet til mr_sterhkProfilbildet til bwillyProfilbildet til Lica89Profilbildet til Bergen-nordProfilbildet til -bg-xxx-Profilbildet til HumlevatnProfilbildet til orro75Profilbildet til TuttaProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til sola50
Profilbildet til ToremannProfilbildet til freezinProfilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til smoker;)Profilbildet til NordlandProfilbildet til elinkoskosProfilbildet til TigerProfilbildet til ZizouProfilbildet til GoldenProfilbildet til trollmor;)))Profilbildet til Cato1977Profilbildet til kinky667Profilbildet til KvastenProfilbildet til Gutt20sørProfilbildet til jannis25Profilbildet til LiberiuS

vickycd

@vickycd
aktiv 3 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt vickycd:Disse profilene har vickycd besøkt:
Viser 1 - 3 av 3 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 3 timer, 4 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 3 timer, 4 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Homo 40 pluss

  aktiv 5 dager, 7 timer siden
  For å finne passordet til rommet Homo 40 pluss går du i Forum og leser innlegget der.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje