Profilbildet til CalaDorProfilbildet til AlekProfilbildet til Flekka18Profilbildet til harepusenProfilbildet til 59modellProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til DragongirlProfilbildet til superteddProfilbildet til ShineProfilbildet til osllopar_27Profilbildet til MiaBellaProfilbildet til VoluptuousProfilbildet til BB-btm4topProfilbildet til hattifnattene00Profilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til Androx0
Profilbildet til sverre89Profilbildet til FerdiuslexusProfilbildet til Zuurie2Profilbildet til Mikkel82Profilbildet til AmpriProfilbildet til sexfest3637Profilbildet til TuttaProfilbildet til LilliMyProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til NallexyProfilbildet til SigvegalProfilbildet til CulprateProfilbildet til Passivg19Profilbildet til mizzyProfilbildet til guttenProfilbildet til Daniella40 med mann

vickycd

@vickycd
aktiv 4 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt vickycd:Disse profilene har vickycd besøkt:
Viser 1 - 3 av 3 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 23 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 23 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Homo 40 pluss

  aktiv 6 måneder siden
  For å finne passordet til rommet Homo 40 pluss går du i Forum og leser innlegget der.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje