Profilbildet til ElskersexenProfilbildet til sjøkjeksProfilbildet til dewill77Profilbildet til Mimmi51Profilbildet til SoftfeetProfilbildet til Lill17Profilbildet til Isabella10Profilbildet til MuscleDomProfilbildet til superteddProfilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til Rapper.1Profilbildet til pierceddickProfilbildet til TrudeluttProfilbildet til Trh1980Profilbildet til Mr BMWProfilbildet til NiceManTr.heim
Profilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til ZaxProfilbildet til BlondetruserProfilbildet til sweden boyProfilbildet til LærerenProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til SussProfilbildet til SørlandsparProfilbildet til AlesioProfilbildet til VictorProfilbildet til kjelli77Profilbildet til NyssaProfilbildet til tinaProfilbildet til Huldra89Profilbildet til OdinProfilbildet til CandyCrush

vickycd

@vickycd
aktiv 3 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt vickycd:Disse profilene har vickycd besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

vickycd

Ditt kjønn

Par

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje