Profilbildet til Singel49Profilbildet til AlexanderProfilbildet til HaugalendingProfilbildet til XenaProfilbildet til pitt76Profilbildet til shado33Profilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til two-playfulProfilbildet til Mass SageProfilbildet til AsveigProfilbildet til Sneaky29Profilbildet til veilchenProfilbildet til chipProfilbildet til GuttOslo95Profilbildet til AyakachanProfilbildet til Torolav
Profilbildet til StavangerM60Profilbildet til SjtProfilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til carogirlProfilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til coolchic101Profilbildet til StaaleProfilbildet til Cd28Profilbildet til dp72Profilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til KosMusProfilbildet til maritaProfilbildet til KingRabbitProfilbildet til KnutValentineProfilbildet til Androx0

vickycd

@vickycd
aktiv 4 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt vickycd:Disse profilene har vickycd besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

vickycd

Ditt kjønn

Par

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje