Profilbildet til Angel4uProfilbildet til iNøff_saidProfilbildet til solaProfilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til AsveigProfilbildet til hawe35Profilbildet til MiaBellaProfilbildet til NannaProfilbildet til lovebbwProfilbildet til Par BuskerudProfilbildet til SiggyzagProfilbildet til Lica89Profilbildet til ShjalomProfilbildet til KittyCat29Profilbildet til golfbearProfilbildet til musclebottomoslo
Profilbildet til DrømmeMannProfilbildet til MILFogDILFProfilbildet til Master33 BergenProfilbildet til freaky2Profilbildet til Crazy92Profilbildet til BrumProfilbildet til ChivasProfilbildet til NathalieJanneProfilbildet til SadominatorProfilbildet til TearyProfilbildet til KosMusProfilbildet til DOMINANTProfilbildet til LadyBBWProfilbildet til OsloG21Profilbildet til kmfantProfilbildet til hawe35

vickycd

@vickycd
aktiv 4 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt vickycd:Disse profilene har vickycd besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

vickycd

Ditt kjønn

Par

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje