Profilbildet til Siba44Profilbildet til OralProfilbildet til Tigergutten82Profilbildet til IronheartProfilbildet til Reisende40Profilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til Fredbo_StavangerProfilbildet til Savannah2581Profilbildet til Hulder1Profilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til NettstedetProfilbildet til frodes_tr.heimProfilbildet til kinky667Profilbildet til KristiansenProfilbildet til Rasputin72
Profilbildet til BluwProfilbildet til norseman9Profilbildet til vickycdProfilbildet til MidasProfilbildet til vekten75Profilbildet til LåtteProfilbildet til monique tvProfilbildet til eddi1000Profilbildet til NordlandProfilbildet til bait69Profilbildet til Siba44Profilbildet til Ready4funProfilbildet til Bimann43Profilbildet til Stine1986Profilbildet til puppemarianneProfilbildet til Golden

Victor

@victor94
aktiv 1 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt Victor:Disse profilene har Victor besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje