Profilbildet til AinaCdProfilbildet til BiparProfilbildet til ElskersexenProfilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til bergen89Profilbildet til PhenrikProfilbildet til FinelineProfilbildet til kjelli77Profilbildet til Thea92Profilbildet til LøvejentaProfilbildet til Crazy92Profilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til Par BuskerudProfilbildet til SwededarterProfilbildet til OlavsenProfilbildet til latexthing
Profilbildet til Kalle2Profilbildet til Oslo27Profilbildet til vårkåtProfilbildet til carmellaProfilbildet til bby123Profilbildet til BecksProfilbildet til xtrProfilbildet til Sonny55Profilbildet til TingTongProfilbildet til LamatryneProfilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til jens41Profilbildet til Reina21Profilbildet til JontassProfilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til Svantepri

Victor

@victor94
aktiv 2 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Victor:Disse profilene har Victor besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje