Profilbildet til julieProfilbildet til line tvProfilbildet til LululuuProfilbildet til MrTwofaceProfilbildet til ParOsloVest37-52Profilbildet til AndyrjProfilbildet til synnyProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til BecksProfilbildet til Kalle2Profilbildet til Sneaky29Profilbildet til Gutt 94Profilbildet til Lenaa23Profilbildet til BluwProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til claire
Profilbildet til bunnyProfilbildet til HazeProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til vannmann1987Profilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til badboy1986Profilbildet til AndroidProfilbildet til SherylProfilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til westpar76Profilbildet til BottomProfilbildet til NyssaProfilbildet til Høvikmann46Profilbildet til Haakon92Profilbildet til Telemann88Profilbildet til .Lisetv

Victor

@victor94
aktiv 1 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt Victor:Disse profilene har Victor besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje