Profilbildet til .tvliseProfilbildet til AndroidProfilbildet til Tigergutten82Profilbildet til GeeFunkProfilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til tronderpar91Profilbildet til Sea_sailorProfilbildet til AlekProfilbildet til englevingerProfilbildet til sportfuckProfilbildet til Ruthless84Profilbildet til westpar76Profilbildet til TrudeluttProfilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til IronheartProfilbildet til Marius
Profilbildet til orphansProfilbildet til ani5Profilbildet til KåtglattbarbertProfilbildet til ensomgutt23Profilbildet til sweettortureProfilbildet til Søker spennignProfilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til iNøff_saidProfilbildet til silverProfilbildet til dp72Profilbildet til OsloKnutProfilbildet til Crazy92Profilbildet til FotballguttenProfilbildet til CrossOdaProfilbildet til MolliProfilbildet til KittyCat29

Victor

@victor94
aktiv 2 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Victor:Disse profilene har Victor besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje