Profilbildet til TommybProfilbildet til fotfetisjProfilbildet til @nn@Profilbildet til norseman9Profilbildet til ErogenProfilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til kaiasoProfilbildet til latexthingProfilbildet til XenaProfilbildet til knny88Profilbildet til StavangerM60Profilbildet til MandrakeProfilbildet til BistvgProfilbildet til agderProfilbildet til SwededarterProfilbildet til Julie00
Profilbildet til Reisende40Profilbildet til TinkerbellProfilbildet til naitsProfilbildet til Bergen1987Profilbildet til orphansProfilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til MissBlackroseProfilbildet til jan50Profilbildet til kennethProfilbildet til Høvikmann46Profilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til AnetteleProfilbildet til simonaProfilbildet til yanaProfilbildet til jenand

Victor

@victor94
aktiv 2 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Victor:Disse profilene har Victor besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje