Profilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til ReidarProfilbildet til søker sexProfilbildet til HenrikKbgProfilbildet til eddi1000Profilbildet til freezinProfilbildet til xantippeProfilbildet til pierceddickProfilbildet til hattifnattene00Profilbildet til trisvikProfilbildet til RosjerProfilbildet til Robert LoveProfilbildet til pvcloveProfilbildet til ElyProfilbildet til TordenspydProfilbildet til Adrian23år
Profilbildet til MedPåAltProfilbildet til AndyrjProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til fadedProfilbildet til SamehadaProfilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til lauraloveProfilbildet til Nic94Profilbildet til leandroProfilbildet til LangbeinProfilbildet til Cd28Profilbildet til vickycdProfilbildet til BB-btm4topProfilbildet til JontassProfilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til Suss

Victor

@victor94
aktiv 3 år siden
Disse profilene har besøkt Victor:Disse profilene har Victor besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje