Profilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til YuaygirlProfilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til TommybProfilbildet til Crazy92Profilbildet til Niko9Profilbildet til mr_sterhkProfilbildet til Oslo 44Profilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til XL KukkProfilbildet til Roger84Profilbildet til ZaxProfilbildet til Drifter4uProfilbildet til JupiterProfilbildet til Nic94Profilbildet til bodybuilder.xl ?? passiv 28
Profilbildet til smoker;)Profilbildet til HexaProfilbildet til pompelProfilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til CindyCDProfilbildet til Jone30_svgProfilbildet til førdeparetProfilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til !Eivind30@Rygge!Profilbildet til TearyProfilbildet til bbck osloProfilbildet til nafaProfilbildet til KWGProfilbildet til akane21

Victor

@victor94
aktiv 1 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Victor:Disse profilene har Victor besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje