Profilbildet til ElviraProfilbildet til lauraloveProfilbildet til pitt76Profilbildet til ArconadaProfilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til MartinosloProfilbildet til vekten75Profilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til stuve92Profilbildet til Drifter4uProfilbildet til ninatvProfilbildet til AlekProfilbildet til bipassiv46Profilbildet til FeralFelineProfilbildet til MizzyProfilbildet til blaithin
Profilbildet til DetteErMegProfilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til EvensProfilbildet til Thea92Profilbildet til RomeoProfilbildet til guttenProfilbildet til KjellsprellProfilbildet til MuscleDomProfilbildet til pvcloveProfilbildet til AnMy99Profilbildet til KineticMan75Profilbildet til TingTongProfilbildet til pompelProfilbildet til MolliProfilbildet til hattifnattene00Profilbildet til HighEndSub

Victor

@victor94
aktiv 2 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt Victor:Disse profilene har Victor besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje