Profilbildet til OlaguttenProfilbildet til FrkAuroraProfilbildet til Zuurie2Profilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til LåtteProfilbildet til MoaProfilbildet til **WanjaProfilbildet til Grom87Profilbildet til SakoProfilbildet til BillProfilbildet til kinkybente49-fetish-subProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til SnæxProfilbildet til VictorProfilbildet til Bukowski69Profilbildet til XL Kukk
Profilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til pierceddickProfilbildet til Tony21Profilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til @nn@Profilbildet til LatexLovrProfilbildet til eddi1000Profilbildet til Rapper.1Profilbildet til OdinProfilbildet til KongenProfilbildet til krsflortProfilbildet til kennethProfilbildet til DrømmeMannProfilbildet til BluwProfilbildet til claireProfilbildet til Swededarter

Victor

@victor94
aktiv 1 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Victor:Disse profilene har Victor besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje