Profilbildet til Mr.XProfilbildet til DjeimiProfilbildet til ScorpionProfilbildet til bakerProfilbildet til Tobben28Profilbildet til Bergen1987Profilbildet til elghodeProfilbildet til Cd28Profilbildet til JiJiProfilbildet til Flekka18Profilbildet til JimBodenProfilbildet til Sublime81Profilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til Life is a game
Profilbildet til .tvliseProfilbildet til MizzyProfilbildet til SoffiProfilbildet til ZizouProfilbildet til IsDronninga47Profilbildet til NordJente90Profilbildet til KoseGutt89Profilbildet til TheRose49Profilbildet til Sublime81Profilbildet til LiberiuSProfilbildet til mrroyalProfilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til Lica89Profilbildet til Master33 BergenProfilbildet til bodybuilder.xl ?? passiv 28Profilbildet til bwilly

Victor

@victor94
aktiv 3 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Victor:Disse profilene har Victor besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje