Profilbildet til GrønnøydProfilbildet til shaftyProfilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til Just4youProfilbildet til ParKos2239Profilbildet til mrniceguyProfilbildet til LatexfunProfilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til carogirlProfilbildet til pierceddickProfilbildet til El DiabloProfilbildet til EscobarProfilbildet til FrStadPassivProfilbildet til JærguttenProfilbildet til Ramona smerte slave
Profilbildet til NtrøndereProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til søker sexProfilbildet til godheksaProfilbildet til line tvProfilbildet til superteddProfilbildet til ole322Profilbildet til DjeimiProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til hank95Profilbildet til SpindelProfilbildet til bwillyProfilbildet til JaNuSProfilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til sexfest3637Profilbildet til subtrollet71

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje