Profilbildet til Mr NilsenProfilbildet til Mr.XProfilbildet til HumlevatnProfilbildet til .LisetvProfilbildet til Dark AngelProfilbildet til stian93Profilbildet til !!sweetieProfilbildet til SiljeProfilbildet til OlavsenProfilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til foresterProfilbildet til SvantepriProfilbildet til Joey77Profilbildet til ani5Profilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til HOT-SPANISH-BOY
Profilbildet til VoluptuousProfilbildet til Erlend:)Profilbildet til førdeparetProfilbildet til SpindelProfilbildet til ShineProfilbildet til Something enters the roomProfilbildet til RixnProfilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til runAProfilbildet til Geirern92Profilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.Profilbildet til troendern93Profilbildet til PlatinumProfilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til Matiine123Profilbildet til latino123

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje