Profilbildet til nattroseProfilbildet til LøvejentaProfilbildet til PlatinumProfilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til MedPåAltProfilbildet til fridafridaProfilbildet til KaatqkkProfilbildet til GiggSProfilbildet til TuttaProfilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til BBW28Profilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til JiJiProfilbildet til virtuveProfilbildet til SEXTREFFProfilbildet til m52a
Profilbildet til Tobben28Profilbildet til orphansProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til DOMINANTProfilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til LenemorProfilbildet til Kåtfyr34yesProfilbildet til cruisefrøknaProfilbildet til SiggyzagProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til TinkerbellProfilbildet til YouwishProfilbildet til joniProfilbildet til MannTrondheimProfilbildet til MaykieProfilbildet til Apirak_Kapitra

vigdis 48

@vigdis
aktiv 2 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt vigdis 48:Disse profilene har vigdis 48 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje