Profilbildet til LadyStarProfilbildet til faithProfilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til lekenbie36Profilbildet til MedPåAltProfilbildet til FrkAuroraProfilbildet til silverProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til Gutt20sørProfilbildet til babyblueeyesProfilbildet til 2KosProfilbildet til ChrisCProfilbildet til Torill1979Profilbildet til Donatello21Profilbildet til Alexander44Profilbildet til Kvasten
Profilbildet til GeeFunkProfilbildet til Vfold50MProfilbildet til ThomasDesProfilbildet til KjellarProfilbildet til orro75Profilbildet til MannTrondheimProfilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til badboy1986Profilbildet til LatexmannProfilbildet til XjanneProfilbildet til Ganjalf21Profilbildet til Karlsen20mProfilbildet til AlexanderProfilbildet til nelg90Profilbildet til Flexiguy40

vigdis 48

@vigdis
aktiv 3 år siden
Disse profilene har besøkt vigdis 48:Disse profilene har vigdis 48 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje