Profilbildet til nada000Profilbildet til StavangerM60Profilbildet til sexfest3637Profilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til OsloKnutProfilbildet til -MissV-Profilbildet til SupermannProfilbildet til AnMy99Profilbildet til ShadowwolfProfilbildet til BB-btm4topProfilbildet til MannValdresProfilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til snirlenProfilbildet til pompel
Profilbildet til Galloper1989Profilbildet til EscobarProfilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til Master33 BergenProfilbildet til Mimmi51Profilbildet til MrLumar82Profilbildet til Flexiguy40Profilbildet til AinaCdProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til KvastenProfilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til hotnoProfilbildet til mr_sterhkProfilbildet til bergen89Profilbildet til IngunnProfilbildet til plusS

vigdis 48

@vigdis
aktiv 2 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt vigdis 48:Disse profilene har vigdis 48 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje