Profilbildet til treff hedmarkProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til Toralf_89Profilbildet til KnutValentineProfilbildet til yanaProfilbildet til Trheim1977Profilbildet til Hemne72Profilbildet til BadboyProfilbildet til TinkerbellProfilbildet til babybooProfilbildet til TranseMann30Profilbildet til hattifnattene00Profilbildet til LathamsProfilbildet til CulprateProfilbildet til AzathothProfilbildet til Apirak_Kapitra
Profilbildet til parivestProfilbildet til smoker;)Profilbildet til *\'Sexslavinne søkes, StordProfilbildet til Trh1980Profilbildet til Klar 79Profilbildet til MuscleDomProfilbildet til synnyProfilbildet til Rasputin72Profilbildet til hawe35Profilbildet til Modesty56Profilbildet til northkickProfilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.Profilbildet til line tvProfilbildet til StrazoProfilbildet til pvclove

vigdis 48

@vigdis
aktiv 2 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt vigdis 48:Disse profilene har vigdis 48 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje