Profilbildet til AsveigProfilbildet til elinkoskosProfilbildet til LatexToiletSlaveProfilbildet til tromsopar80Profilbildet til AmpriProfilbildet til sluggernProfilbildet til troendern93Profilbildet til StavangerProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til Matiine123Profilbildet til Singel49Profilbildet til veilchenProfilbildet til LamatryneProfilbildet til urokraakeProfilbildet til Floppa1Profilbildet til Goodgirl-GoneBAD
Profilbildet til RoyalfitProfilbildet til SuzProfilbildet til sørlandssønnProfilbildet til bakerProfilbildet til colargolProfilbildet til niceboy1986Profilbildet til NaughtyDaneProfilbildet til AskimMannProfilbildet til Passivg19Profilbildet til BiJ25iParProfilbildet til På_søkProfilbildet til oslobiffenProfilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til MissyMooProfilbildet til Bitten

Vigdis

@vigdis44
aktiv 2 år, 8 måneder siden
åååå jeg er blitt bannet, hvorfor!!!!!” Vis
Disse profilene har besøkt Vigdis:Disse profilene har Vigdis besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje