Profilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til Ruthless84Profilbildet til wille455Profilbildet til agderProfilbildet til Tobben28Profilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til Toralf_89Profilbildet til KaisaProfilbildet til j18elverumProfilbildet til HumlevatnProfilbildet til ExodiaProfilbildet til NathalieJanneProfilbildet til bamsefarProfilbildet til StrazoProfilbildet til -bg-xxx-Profilbildet til Erlend:)
Profilbildet til DonGrisProfilbildet til virtuveProfilbildet til musclebottomosloProfilbildet til shinY_Profilbildet til ManimalProfilbildet til elghodeProfilbildet til akane21Profilbildet til fintparProfilbildet til SamehadaProfilbildet til ClaudiaFJProfilbildet til Geirern92Profilbildet til ParOsloVest37-52Profilbildet til carogirlProfilbildet til sexworker202Profilbildet til FrkTheaProfilbildet til 59modell

Vigdis

@vigdis44
aktiv 1 år, 11 måneder siden
åååå jeg er blitt bannet, hvorfor!!!!!” Vis
Disse profilene har besøkt Vigdis:Disse profilene har Vigdis besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje