Profilbildet til Aman4U2Profilbildet til Trheim1977Profilbildet til søker sexProfilbildet til GogT1971Profilbildet til Høvikmann46Profilbildet til DionysusProfilbildet til Søker spennignProfilbildet til i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good manProfilbildet til VildeeeProfilbildet til Adrian23årProfilbildet til Hot&hornyProfilbildet til KineticMan75Profilbildet til Terje44OsloProfilbildet til BiparopplandProfilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til ninatv
Profilbildet til HumlevatnProfilbildet til Joey77Profilbildet til No StringsProfilbildet til lekentpar28Profilbildet til par_30Profilbildet til simonaProfilbildet til shinY_Profilbildet til AlesioProfilbildet til toro60Profilbildet til staken jacsenProfilbildet til GiftMann40BrgProfilbildet til Hulder1Profilbildet til ManimalProfilbildet til SørlandsparProfilbildet til skurk3Profilbildet til Asveig

Vigdis

@vigdis44
aktiv 1 år, 9 måneder siden
åååå jeg er blitt bannet, hvorfor!!!!!” Vis
Disse profilene har besøkt Vigdis:Disse profilene har Vigdis besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje