Profilbildet til Helene89Profilbildet til IsDronninga47Profilbildet til trollmor;)))Profilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til JiJiProfilbildet til babybooProfilbildet til Mr.XProfilbildet til frekkis71Profilbildet til zethProfilbildet til AngrybeanProfilbildet til AndiiProfilbildet til RomeoProfilbildet til ThomasassProfilbildet til eddi1000Profilbildet til h_frodeProfilbildet til shado33
Profilbildet til HommeProfilbildet til DorcasProfilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til MrVoldProfilbildet til wannaBgoodProfilbildet til Stine1986Profilbildet til Anne72Profilbildet til MoaProfilbildet til lovebbwProfilbildet til ChrisosloProfilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til LissaProfilbildet til LeneaProfilbildet til m52aProfilbildet til TommybProfilbildet til OpplandsM, voksen

Vigdis

@vigdis44
aktiv 2 år, 1 måned siden
åååå jeg er blitt bannet, hvorfor!!!!!” Vis
Disse profilene har besøkt Vigdis:Disse profilene har Vigdis besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje