Profilbildet til Leto78Profilbildet til ingwardo82Profilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til No StringsProfilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til Gutt 94Profilbildet til wannaBgoodProfilbildet til LatexLovrProfilbildet til shinY_Profilbildet til martin,østfoldProfilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til MikeProfilbildet til **vampelitenProfilbildet til Par S Jente østfProfilbildet til NtrøndereProfilbildet til Naturistmannen
Profilbildet til -bg-xxx-Profilbildet til fintparProfilbildet til svensksnubbeProfilbildet til bergenm30Profilbildet til SussProfilbildet til OralProfilbildet til ZizouProfilbildet til niceboy1986Profilbildet til BlondetruserProfilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til KrangleFantProfilbildet til sverre89Profilbildet til TorolavProfilbildet til ThomasassProfilbildet til LarsnProfilbildet til zailo

Vigdis

@vigdis44
aktiv 2 år, 3 måneder siden
åååå jeg er blitt bannet, hvorfor!!!!!” Vis
Disse profilene har besøkt Vigdis:Disse profilene har Vigdis besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje