Profilbildet til JavhaxProfilbildet til Sneaky29Profilbildet til RockhardOsloProfilbildet til VigdisProfilbildet til HornyAdults_orgProfilbildet til LatexmannProfilbildet til yanaProfilbildet til regntøymannProfilbildet til !Eivind30@Rygge!Profilbildet til bergenm30Profilbildet til lovebbwProfilbildet til fadedProfilbildet til L_KProfilbildet til LululuuProfilbildet til sexworker202Profilbildet til Sheryl
Profilbildet til nymfodaleProfilbildet til MeeowProfilbildet til EllensoekerProfilbildet til buskerudProfilbildet til kinky667Profilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til miss76Profilbildet til Dark AngelProfilbildet til i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good manProfilbildet til carogirlProfilbildet til GrønnøydProfilbildet til LenemorProfilbildet til mann oslProfilbildet til carmellaProfilbildet til ToyenProfilbildet til .Lisetv

Vigdis

@vigdis44
aktiv 1 år, 7 måneder siden
åååå jeg er blitt bannet, hvorfor!!!!!” Vis
Disse profilene har besøkt Vigdis:Disse profilene har Vigdis besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje