Profilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til halloisProfilbildet til sanjaProfilbildet til NannaProfilbildet til ArvidluisProfilbildet til MellaKristinProfilbildet til SarlimeProfilbildet til Siba44Profilbildet til TigerProfilbildet til AzathothProfilbildet til MaykieProfilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til kastrdProfilbildet til VictorProfilbildet til Rantaztic
Profilbildet til ChristineTranseProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til KennethR88Profilbildet til BullseyeProfilbildet til coolchic101Profilbildet til bipassiv46Profilbildet til sabriinaProfilbildet til LangbeinProfilbildet til RosjerProfilbildet til superteddProfilbildet til mrniceguyProfilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til puppemarianneProfilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til nada000Profilbildet til latexthing

Vigdis

@vigdis44
aktiv 2 år, 5 måneder siden
åååå jeg er blitt bannet, hvorfor!!!!!” Vis
Disse profilene har besøkt Vigdis:Disse profilene har Vigdis besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje