Profilbildet til ensomgutt23Profilbildet til CdrypaProfilbildet til Man30303Profilbildet til Dreamboy78Profilbildet til MarwinProfilbildet til shivaProfilbildet til ZupaMannProfilbildet til sexfest3637Profilbildet til trisvikProfilbildet til DjeimiProfilbildet til M23_NylonProfilbildet til Sporty type - Passion for ski - Ønsker kontakt med likesinnet jenteProfilbildet til MidasProfilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til LilliMyProfilbildet til EmmaOlsen
Profilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til spruksProfilbildet til shinY_Profilbildet til poopITboyProfilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til LokerProfilbildet til Hemne72Profilbildet til Tromsøgullet 37 år Nord sinProfilbildet til ZupaMannProfilbildet til burndocProfilbildet til StreetgirlsProfilbildet til Flexiguy40Profilbildet til Robert LoveProfilbildet til AndroidProfilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til Gutt24Trent

Vigdis

@vigdis44
aktiv 1 år, 8 måneder siden
åååå jeg er blitt bannet, hvorfor!!!!!” Vis
Disse profilene har besøkt Vigdis:Disse profilene har Vigdis besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje