Profilbildet til ensomgutt23Profilbildet til OlaguttenProfilbildet til norseman9Profilbildet til KinkymasterProfilbildet til LatexmannProfilbildet til shaftyProfilbildet til NordJente90Profilbildet til freaky2Profilbildet til FrkHeidiProfilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til oslogutt995Profilbildet til SherylProfilbildet til candyqueen30Profilbildet til zailoProfilbildet til LangbeinProfilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.
Profilbildet til puppemarianneProfilbildet til Robin..tvProfilbildet til rubbergimpProfilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til Rapper.1Profilbildet til ArconadaProfilbildet til PhenrikProfilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til TigerProfilbildet til BotanicalProfilbildet til Tobben28Profilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til ShadowwolfProfilbildet til JontassProfilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til Bimann43

Viking667

@viking667
aktiv 4 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt Viking667:Disse profilene har Viking667 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje