Profilbildet til brollProfilbildet til SpindelProfilbildet til KjellarProfilbildet til Ruthless84Profilbildet til SherylProfilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til GuttOslo95Profilbildet til Dark AngelProfilbildet til Ganjalf21Profilbildet til sydvest m48Profilbildet til hank95Profilbildet til LadyStarProfilbildet til eddi1000Profilbildet til TinkerbellProfilbildet til Mr NilsenProfilbildet til Botanical
Profilbildet til Dark AngelProfilbildet til freezinProfilbildet til GiggSProfilbildet til krsandgutt88Profilbildet til lovebbwProfilbildet til Siba44Profilbildet til BotanicalProfilbildet til OpplandsParProfilbildet til TearyProfilbildet til Dreamboy78Profilbildet til NallexyProfilbildet til MidasProfilbildet til XjanneProfilbildet til Vfold50MProfilbildet til babyblueeyesProfilbildet til Nanna

Viking667

@viking667
aktiv 5 år siden
Disse profilene har besøkt Viking667:Disse profilene har Viking667 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje