Profilbildet til joniProfilbildet til JærguttenProfilbildet til Telemann88Profilbildet til Toralf_89Profilbildet til sola50Profilbildet til ani5Profilbildet til j18elverumProfilbildet til KatherineProfilbildet til maanestraaleProfilbildet til JustinProfilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til kastrdProfilbildet til TabbeProfilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til VictorProfilbildet til MannTrondheim
Profilbildet til kinkysjelProfilbildet til Mr.XProfilbildet til trond`enProfilbildet til GrønnøydProfilbildet til C.lop14Profilbildet til temptationProfilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til nysgjerrigxxxProfilbildet til HexaProfilbildet til **vampelitenProfilbildet til Difference___Profilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til MissMProfilbildet til MelekProfilbildet til coolchic101Profilbildet til Kjellsprell

Travelingguy

@vikingen
aktiv 3 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Travelingguy:Disse profilene har Travelingguy besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje