Profilbildet til OlaguttenProfilbildet til MissMProfilbildet til OsloG21Profilbildet til BadboyProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til apeeassProfilbildet til RememBr83Profilbildet til FrStadPassivProfilbildet til jeanettekProfilbildet til BistvgProfilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til siwthereseeProfilbildet til MusashiProfilbildet til binittedal31Profilbildet til blaithin
Profilbildet til Oslo27Profilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til LiberiuSProfilbildet til hotfishProfilbildet til mizzyProfilbildet til CuckoldparetProfilbildet til love one anotherProfilbildet til ninatvProfilbildet til KingRabbitProfilbildet til LokerProfilbildet til stor pungProfilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til Bukowski69Profilbildet til Nic94Profilbildet til Life is a gameProfilbildet til AnalFist39_Oslo_Passiv

Travelingguy

@vikingen
aktiv 2 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Travelingguy:Disse profilene har Travelingguy besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje