Profilbildet til Fin g30Profilbildet til Bimann43Profilbildet til VildeeeProfilbildet til **WanjaProfilbildet til spruksProfilbildet til Karlsen20mProfilbildet til Zuurie2Profilbildet til OsloKnutProfilbildet til knutbrgProfilbildet til Hemne72Profilbildet til latino123Profilbildet til DrulProfilbildet til parivestProfilbildet til Robert LoveProfilbildet til XenaProfilbildet til shafty
Profilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til TheMissProfilbildet til bamsefarProfilbildet til sexworker202Profilbildet til ninatvProfilbildet til Mikkel82Profilbildet til HexaProfilbildet til oslogutt995Profilbildet til nysgjerrigxxxProfilbildet til AlexanderProfilbildet til UerfarenProfilbildet til bunnyProfilbildet til MellaKristinProfilbildet til Cato1977Profilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til jens41

Travelingguy

@vikingen
aktiv 2 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Travelingguy:Disse profilene har Travelingguy besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje