Profilbildet til alexogsaraProfilbildet til levanger_g31Profilbildet til sexworker202Profilbildet til subtrollet71Profilbildet til Erlend:)Profilbildet til SnæxProfilbildet til bamsefarProfilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til sexfest3637Profilbildet til KingRabbitProfilbildet til elghodeProfilbildet til AzathothProfilbildet til talkmanProfilbildet til brollProfilbildet til BrumProfilbildet til elinkoskos
Profilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til stianogvickyProfilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til Robert LoveProfilbildet til AyakachanProfilbildet til BB-btm4topProfilbildet til .tvliseProfilbildet til Singel49Profilbildet til BittenProfilbildet til soulofkitchenProfilbildet til AzathothProfilbildet til Dreamboy78Profilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til ani5Profilbildet til someboy

Travelingguy

@vikingen
aktiv 3 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt Travelingguy:Disse profilene har Travelingguy besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje