Profilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til Oslo 44Profilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til ToyenProfilbildet til ToremannProfilbildet til lekentpar28Profilbildet til MizzyProfilbildet til faithProfilbildet til IntrMannProfilbildet til Dotto81Profilbildet til coolchic101Profilbildet til DodraugenProfilbildet til BlondetruserProfilbildet til godsg1Profilbildet til Latexmann
Profilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til johnrunProfilbildet til Oslo27Profilbildet til ToremannProfilbildet til hank95Profilbildet til FreddyfeProfilbildet til slaviProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til Mr.XProfilbildet til brunnbeverProfilbildet til testomanProfilbildet til ArielProfilbildet til 22 swe Oslo

Travelingguy

@vikingen
aktiv 4 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Travelingguy:Disse profilene har Travelingguy besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 5 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 5 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje