Profilbildet til hgsd1Profilbildet til jannis25Profilbildet til toro60Profilbildet til NettstedetProfilbildet til MrTwofaceProfilbildet til NataProfilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til BottomProfilbildet til coolchic101Profilbildet til EvensProfilbildet til ensomgutt23Profilbildet til nina1992Profilbildet til MannTrondheimProfilbildet til KvastenProfilbildet til Dreamboy78Profilbildet til Andii
Profilbildet til BjoernProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til DrYvilProfilbildet til sjøkjeksProfilbildet til ReidarProfilbildet til LeticiaProfilbildet til MortenBProfilbildet til AmpriProfilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til eddi1000Profilbildet til KjellsprellProfilbildet til komigje69Profilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til HommeProfilbildet til Marwin

Linda1970

@vikingen1
aktiv 1 dag, 10 timer siden
Jeg er ledig for mye morro, ta gjerne kontakt med her, http://bit.ly/lindakarlsen1970 Vis
Disse profilene har besøkt Linda1970:Disse profilene har Linda1970 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje