Profilbildet til oslogutt995Profilbildet til Kate WProfilbildet til petzlProfilbildet til geddimannProfilbildet til siwthereseeProfilbildet til Master33 BergenProfilbildet til BottomProfilbildet til windel999Profilbildet til BiparopplandProfilbildet til fotfetisjProfilbildet til beitoProfilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til freaky2Profilbildet til parivestProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til Oslomann 38
Profilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til siwthereseeProfilbildet til OsloG21Profilbildet til Tigergutten82Profilbildet til Thea92Profilbildet til SjtProfilbildet til Life is a gameProfilbildet til KaisaProfilbildet til hank95Profilbildet til InnlandetProfilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til KinkymasterProfilbildet til MummiMamma

Linda1970

@vikingen1
aktiv 1 dag, 16 timer siden
Jeg er ledig for mye morro, ta gjerne kontakt med her, http://bit.ly/lindakarlsen1970 Vis
Disse profilene har besøkt Linda1970:Disse profilene har Linda1970 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje