Profilbildet til DrulProfilbildet til Adrian23årProfilbildet til runAProfilbildet til Oslomann 38Profilbildet til dogbayProfilbildet til OlavsenProfilbildet til Ruthless84Profilbildet til komigje69Profilbildet til buskerudProfilbildet til **WanjaProfilbildet til GogT1971Profilbildet til Hanne PanneProfilbildet til BiparopplandProfilbildet til AsveigProfilbildet til rubbergimpProfilbildet til KinkyBiJente
Profilbildet til kmfantProfilbildet til FotballguttenProfilbildet til Cecilie95Profilbildet til monique tvProfilbildet til mrtoreProfilbildet til DorransProfilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til ThomasDesProfilbildet til EscobarProfilbildet til Bjorn92Profilbildet til KaisaProfilbildet til Tromsøgoojenta 40 årProfilbildet til IntrMannProfilbildet til jente2011Profilbildet til jan50Profilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MAN

Linda1970

@vikingen1
aktiv 13 timer, 3 minutter siden
Jeg er ledig for mye morro, ta gjerne kontakt med her, http://bit.ly/lindakarlsen1970 Vis
Disse profilene har besøkt Linda1970:Disse profilene har Linda1970 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje