Profilbildet til Oslo27Profilbildet til TranseMann30Profilbildet til KineticMan75Profilbildet til silverProfilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til LadyBBWProfilbildet til NannaProfilbildet til trannyboyProfilbildet til DrGeigerProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til Zuurie2Profilbildet til subtrollet71Profilbildet til musclebottomosloProfilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til Joachim*Profilbildet til shinY_
Profilbildet til Høvikmann46Profilbildet til mindwtoProfilbildet til Adrian23årProfilbildet til beitoProfilbildet til sweettortureProfilbildet til MaykieProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til burndocProfilbildet til bergenstranseProfilbildet til Kåtfyr34yesProfilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til kinky667Profilbildet til MellaKristinProfilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til xdresserProfilbildet til MrLumar82

Linda1970

@vikingen1
aktiv 1 dag, 15 timer siden
Jeg er ledig for mye morro, ta gjerne kontakt med her, http://bit.ly/lindakarlsen1970 Vis
Disse profilene har besøkt Linda1970:Disse profilene har Linda1970 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje