Profilbildet til sandnes-parProfilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til vickycdProfilbildet til HommeProfilbildet til buskerudProfilbildet til dogbayProfilbildet til osllopar_27Profilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til davidandreProfilbildet til Alexander44Profilbildet til TingTongProfilbildet til rubbergimpProfilbildet til BjoernProfilbildet til parivestProfilbildet til CharlesProfilbildet til lekenergod
Profilbildet til Adrian23årProfilbildet til LilleKeeProfilbildet til BjornchProfilbildet til shivaProfilbildet til knny88Profilbildet til ArousalProfilbildet til kennethProfilbildet til pytagorasProfilbildet til LatexfunProfilbildet til MolliProfilbildet til BjoernProfilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til ValeriaProfilbildet til OralProfilbildet til bunnyProfilbildet til ØstfoldGutt

Linda1970

@vikingen1
aktiv 13 timer, 21 minutter siden
Jeg er ledig for mye morro, ta gjerne kontakt med her, http://bit.ly/lindakarlsen1970 Vis
Disse profilene har besøkt Linda1970:Disse profilene har Linda1970 besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Linda1970

Ditt kjønn

Kvinne

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje