Profilbildet til Dreamboy78Profilbildet til YouwishProfilbildet til MortenBProfilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til Difference___Profilbildet til MidasProfilbildet til NaughtyDaneProfilbildet til KnutValentineProfilbildet til davidandreProfilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til SingleEliseProfilbildet til KimmernProfilbildet til trond`enProfilbildet til OdinProfilbildet til Henriettejenta
Profilbildet til RockDudeProfilbildet til Donatello21Profilbildet til nord88Profilbildet til beitoProfilbildet til blaithinProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til SvantepriProfilbildet til gloria thomasProfilbildet til iNøff_saidProfilbildet til carogirlProfilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til RockhardOsloProfilbildet til Par BuskerudProfilbildet til HenriettejentaProfilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til Jan46

BodøKongen

@vikingen3
aktiv 3 måneder, 2 uker siden
Disse profilene har besøkt BodøKongen:Disse profilene har BodøKongen besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje