Profilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til SpindelProfilbildet til KaatqkkProfilbildet til **vampelitenProfilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til TuttaProfilbildet til ShjalomProfilbildet til SørlandsparProfilbildet til shado33Profilbildet til Lez 40Profilbildet til golfbearProfilbildet til SnæxProfilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til HommeProfilbildet til Sir John
Profilbildet til JærguttenProfilbildet til Caleron86Profilbildet til KjellsprellProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til svensksnubbeProfilbildet til FeralFelineProfilbildet til GiggSProfilbildet til sydvest m48Profilbildet til BlondetruserProfilbildet til poopITboyProfilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til RockhardOsloProfilbildet til TranseMann30Profilbildet til Androx0Profilbildet til sexworker202Profilbildet til XL Kukk

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje