Profilbildet til troendern93Profilbildet til StrazoProfilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til G94skedsmoProfilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.Profilbildet til KittyCat29Profilbildet til Cecilie95Profilbildet til AlesioProfilbildet til Hanne PanneProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til EscobarProfilbildet til jannis25Profilbildet til tronderpar91Profilbildet til StreetgirlsProfilbildet til HOT-SPANISH-BOY
Profilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til Sporty type - Passion for ski - Ønsker kontakt med likesinnet jenteProfilbildet til kaiasoProfilbildet til vickycdProfilbildet til i love boysProfilbildet til AngelManProfilbildet til godsg1Profilbildet til spaceorchestraProfilbildet til ParOsloVest37-52Profilbildet til martin,østfoldProfilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til Nic94Profilbildet til *\'Sexslavinne søkes, StordProfilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til AnMy99

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje