Profilbildet til buskerudProfilbildet til StianProfilbildet til ReidarProfilbildet til dogbayProfilbildet til Kimhan1992Profilbildet til .tvliseProfilbildet til henrkjarProfilbildet til RockhardOsloProfilbildet til soulofkitchenProfilbildet til bwillyProfilbildet til TempenProfilbildet til kaiasoProfilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til KiwienProfilbildet til Caleron86Profilbildet til Katherine
Profilbildet til GuttOslo95Profilbildet til sandnes-parProfilbildet til SportoguyProfilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til IronheartProfilbildet til OralProfilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til VoluptuousProfilbildet til BBW28Profilbildet til BiJ25iParProfilbildet til kmfantProfilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til sluggernProfilbildet til CleoProfilbildet til MedusaProfilbildet til MissBlackrose

KerstinVirgo

@vikingen4
aktiv 2 måneder, 2 uker siden
Disse profilene har besøkt KerstinVirgo:Disse profilene har KerstinVirgo besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje