Profilbildet til AlexsProfilbildet til TravelingguyProfilbildet til MiaBellaProfilbildet til badbombadillyProfilbildet til LadyBBWProfilbildet til johnrunProfilbildet til ErogenProfilbildet til Robert LoveProfilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til BjoernProfilbildet til OsloG21Profilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til FrkAuroraProfilbildet til trollmor;)))Profilbildet til LiberiuSProfilbildet til gebbensladd
Profilbildet til Sonny55Profilbildet til maler.nProfilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til Butt FarmerProfilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til ZizouProfilbildet til chipProfilbildet til Lez 40Profilbildet til EllensoekerProfilbildet til halloisProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til MidasProfilbildet til GiggSProfilbildet til Mimmi51Profilbildet til MILFogDILF

KerstinVirgo

@vikingen4
aktiv 2 uker, 2 dager siden
Disse profilene har besøkt KerstinVirgo:Disse profilene har KerstinVirgo besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje