Profilbildet til naughtyboy23Profilbildet til MrTwofaceProfilbildet til ErogenProfilbildet til Bergen1987Profilbildet til Crazy92Profilbildet til OlaguttenProfilbildet til Niko9Profilbildet til j18elverumProfilbildet til ElleseusProfilbildet til knutbrgProfilbildet til GeeFunkProfilbildet til Life is a gameProfilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til DrGeigerProfilbildet til MedPåAltProfilbildet til Zero
Profilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til LilleKeeProfilbildet til IngunnProfilbildet til KristiansenProfilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til Donatello21Profilbildet til Mimmi51Profilbildet til RememBr83Profilbildet til siwthereseeProfilbildet til fridafridaProfilbildet til KimmernProfilbildet til parivestProfilbildet til ChristineCD36OsloProfilbildet til sjøkjeksProfilbildet til LiberiuSProfilbildet til Slave g23

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje