Profilbildet til Grom87Profilbildet til bunnyProfilbildet til AsveigProfilbildet til BB-btm4topProfilbildet til DragongirlProfilbildet til AlexanderProfilbildet til Bergen1987Profilbildet til SadominatorProfilbildet til KristiansenProfilbildet til MummiMammaProfilbildet til iNøff_saidProfilbildet til pytagorasProfilbildet til toro60Profilbildet til OsloKnutProfilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til Humlevatn
Profilbildet til MeeowProfilbildet til GuttOslo95Profilbildet til lekentpar28Profilbildet til pierceddickProfilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til Høvikmann46Profilbildet til JM28Profilbildet til ZizouProfilbildet til Androx0Profilbildet til agderProfilbildet til Robin..tvProfilbildet til KiwienProfilbildet til trond`enProfilbildet til MartinosloProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til SEXTREFF

Linda Karlsen

@vikingen7
aktiv 1 måned, 3 uker siden
Disse profilene har besøkt Linda Karlsen:Disse profilene har Linda Karlsen besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje