Profilbildet til BjoernProfilbildet til Cecilie95Profilbildet til *\'Sexslavinne søkes, StordProfilbildet til kennedy85Profilbildet til brollProfilbildet til sjøkjeksProfilbildet til bakerProfilbildet til kinkysjelProfilbildet til BiparopplandProfilbildet til levanger_g31Profilbildet til stian93Profilbildet til DionysusProfilbildet til just myselfProfilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til TommybProfilbildet til ani5
Profilbildet til SherylProfilbildet til Hilde79Profilbildet til Bimann43Profilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til lekenbie36Profilbildet til kennedy85Profilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til MeeowProfilbildet til NikkiSissyProfilbildet til westpar76Profilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til Per SProfilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til vigdis 48Profilbildet til Låtte

Linda Karlsen

@vikingen7
aktiv 15 timer, 52 minutter siden
Disse profilene har besøkt Linda Karlsen:Disse profilene har Linda Karlsen besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje