Profilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til KogKProfilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til halloisProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til xtrProfilbildet til TranseMann30Profilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til MannValdresProfilbildet til bby123Profilbildet til kinkysjelProfilbildet til HaugalendingProfilbildet til rubbergimpProfilbildet til *Punky*Profilbildet til HebroProfilbildet til MILFogDILF
Profilbildet til MidasProfilbildet til BotanicalProfilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til KennethR88Profilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til jens41Profilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til Linda_25Profilbildet til MortenBProfilbildet til CleoProfilbildet til Andersen89Profilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til monique tvProfilbildet til kennedy85

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje