Profilbildet til ArielProfilbildet til cruisefrøknaProfilbildet til LangbeinProfilbildet til EmmelieKKProfilbildet til HazeProfilbildet til SamehadaProfilbildet til kaiasoProfilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til Thea92Profilbildet til BjoernProfilbildet til rubbergimpProfilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til ArvidluisProfilbildet til joniProfilbildet til ShjalomProfilbildet til pia1975
Profilbildet til MariusProfilbildet til FotballguttenProfilbildet til badboy1986Profilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til KAAR!!SProfilbildet til FrStadPassivProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til Handyman31Profilbildet til DionysusProfilbildet til Jan46Profilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til CindyCDProfilbildet til bunnyProfilbildet til AlexsProfilbildet til ingwardo82Profilbildet til KingRabbit

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje