Profilbildet til jenandProfilbildet til XL KukkProfilbildet til rubbergimpProfilbildet til Singel49Profilbildet til Lill17Profilbildet til KWGProfilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til KineticMan75Profilbildet til kennedy85Profilbildet til LiberiuSProfilbildet til Slave g23Profilbildet til RockhardOsloProfilbildet til CdrypaProfilbildet til NordlandProfilbildet til windel999Profilbildet til martin,østfold
Profilbildet til ballderProfilbildet til SkorpionenProfilbildet til Modesty56Profilbildet til urokraakeProfilbildet til Joey77Profilbildet til badboy1986Profilbildet til snirlenProfilbildet til Dark AngelProfilbildet til bait69Profilbildet til lalaparProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til Mikkel82Profilbildet til martin,østfoldProfilbildet til Rogermads
 • 1 uke, 5 dager siden

  SexSlave

  SexSlave la inn en oppdatering i gruppen Eros Chat 1 uke, 5 dager siden

  Jeg er klar for alt, ta kontakt med meg på http://bit.ly/foxyclub, er du den erfarne fyren, som kan oppfylle drømmene mine?
  • Roy1 1 uke, 4 dager siden

   Hei hvor i landet bor så du da?

  • SexSlave 1 uke siden

   Jeg, bor altså i Oslo :), frogner.

  • Roy1 6 dager, 11 timer siden

   Er det bilde av deg på det profilbildet ditt og hvor gammel er du da?

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje