Profilbildet til norseman9Profilbildet til Bimann43Profilbildet til AndyrjProfilbildet til OsloKnutProfilbildet til CalaDorProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til engenanjaProfilbildet til Telemann88Profilbildet til sexworker202Profilbildet til G94skedsmoProfilbildet til Hemne72Profilbildet til knutbrgProfilbildet til MidasProfilbildet til HaugalendingProfilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til bwilly
Profilbildet til windel999Profilbildet til Bjorn92Profilbildet til SingleEliseProfilbildet til CindyCDProfilbildet til parsøkersexProfilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til mrniceguyProfilbildet til BadboyProfilbildet til SkårnesProfilbildet til Skeva91Profilbildet til chipProfilbildet til NordJente90Profilbildet til kmfantProfilbildet til VoluptuousProfilbildet til LissaProfilbildet til KrangleFant

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje