Profilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til Hilde79Profilbildet til LilliMyProfilbildet til andy1988Profilbildet til TheMissProfilbildet til Gutt20sørProfilbildet til Telemann88Profilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til DrømmeMannProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til MrLumar82Profilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til jan50Profilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til MissBlackroseProfilbildet til DrGeiger
Profilbildet til JimBodenProfilbildet til Bjorn92Profilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til petrus1956Profilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til KinkymasterProfilbildet til SportoguyProfilbildet til AsveigProfilbildet til BiparopplandProfilbildet til sexy pandaProfilbildet til NightdiverProfilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til ZupaMannProfilbildet til TingTongProfilbildet til GolddiggerProfilbildet til Løvejenta

Vildeee

@vildeeee
aktiv 4 år, 12 måneder siden
Disse profilene har besøkt Vildeee:Disse profilene har Vildeee besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje