Profilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til norseman9Profilbildet til Anne72Profilbildet til freaky2Profilbildet til Trappani89Profilbildet til sølProfilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til KosMusProfilbildet til Oslo 44Profilbildet til KrangleFantProfilbildet til SjtProfilbildet til JiJiProfilbildet til TravelingguyProfilbildet til testomanProfilbildet til Robert LoveProfilbildet til iNøff_said
Profilbildet til ArielProfilbildet til ingwardo82Profilbildet til halloisProfilbildet til colargolProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til BullseyeProfilbildet til kmfantProfilbildet til SimProfilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til SingleEliseProfilbildet til ani5Profilbildet til Osl38Profilbildet til Angel4uProfilbildet til trollmor;)))Profilbildet til KaisaProfilbildet til pia1975

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje