Profilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til MaykieProfilbildet til petrus1956Profilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til MehtevasProfilbildet til Hanne PanneProfilbildet til kinkysub slutProfilbildet til Dreamboy78Profilbildet til latino123Profilbildet til fintparProfilbildet til alexogsaraProfilbildet til Unggutten98Profilbildet til AlexanderProfilbildet til Siba44Profilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til faded
Profilbildet til zailoProfilbildet til MellaKristinProfilbildet til AvalonProfilbildet til shaftyProfilbildet til solaProfilbildet til Erik1337Profilbildet til ChrisosloProfilbildet til Per SProfilbildet til SKubrickProfilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til UmbrellaProfilbildet til VildeeeProfilbildet til Ready4funProfilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til KosMusProfilbildet til SissyShirley

Viperion

@viperion
aktiv 2 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Viperion:Disse profilene har Viperion besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje