Profilbildet til moss73Profilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til j18elverumProfilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til MidasProfilbildet til Savannah2581Profilbildet til Merethe21Profilbildet til NåProfilbildet til KaatqkkProfilbildet til LadyStarProfilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til nattroseProfilbildet til DrømmeMannProfilbildet til nada000Profilbildet til mrroyal
Profilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til EspenProfilbildet til mr_sterhkProfilbildet til jens41Profilbildet til staalmannenProfilbildet til MolliProfilbildet til TrhMann1973Profilbildet til ShjalomProfilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til ScorpionProfilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til MachiavelliProfilbildet til ak00nProfilbildet til tinaProfilbildet til jenandProfilbildet til kjelli77

Viperion

@viperion
aktiv 5 måneder, 2 uker siden
Disse profilene har besøkt Viperion:Disse profilene har Viperion besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje