Profilbildet til trannyboyProfilbildet til AvalonProfilbildet til MissyMooProfilbildet til ZaxProfilbildet til Pia ShemaleProfilbildet til sportfuckProfilbildet til UmbrEllaEllyProfilbildet til LizzyProfilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til BDSM-VesterålenProfilbildet til KaatqkkProfilbildet til MizzyProfilbildet til Bjorn92Profilbildet til JiJiProfilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til Torolav
Profilbildet til DetteErMegProfilbildet til staalmannenProfilbildet til Sir JohnProfilbildet til SvetikProfilbildet til TabbeProfilbildet til LonelyWomanProfilbildet til hasifa wahibProfilbildet til AndiiProfilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til lekentpar28Profilbildet til simonaProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til StavangerProfilbildet til MissProfilbildet til Par BuskerudProfilbildet til petzl

Viperion

@viperion
aktiv 1 måned, 2 uker siden
Disse profilene har besøkt Viperion:Disse profilene har Viperion besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje