Profilbildet til treff hedmarkProfilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til -MissV-Profilbildet til SingleEliseProfilbildet til GhroltProfilbildet til trisvikProfilbildet til henrkjarProfilbildet til JærguttenProfilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til kinkysub slutProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til MrbigProfilbildet til HebroProfilbildet til RantazticProfilbildet til nord88Profilbildet til Bimann43
Profilbildet til KarinagayProfilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til SnæxProfilbildet til KnutValentineProfilbildet til windel999Profilbildet til ElinesProfilbildet til HommeProfilbildet til NjordProfilbildet til orro75Profilbildet til KennethR88Profilbildet til shado33Profilbildet til @nn@Profilbildet til mindwto

Viperion

@viperion
aktiv 11 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Viperion:Disse profilene har Viperion besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje