Profilbildet til maritaProfilbildet til Goldi!!Profilbildet til Flexiguy40Profilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til Søker spennignProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til vickycdProfilbildet til SimProfilbildet til Joachim*Profilbildet til BB-btm4topProfilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til SupermannProfilbildet til 1randybuggaProfilbildet til TheMiss
Profilbildet til bunnyProfilbildet til orphansProfilbildet til moss73Profilbildet til m33sandnesProfilbildet til ElskersexenProfilbildet til AlexsProfilbildet til AyakachanProfilbildet til DrulProfilbildet til ChivasProfilbildet til BittenProfilbildet til CindyCDProfilbildet til StaaleProfilbildet til OdinProfilbildet til KittyCat29Profilbildet til par3427Profilbildet til Kjekken88

Viperion

@viperion
aktiv 9 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Viperion:Disse profilene har Viperion besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje