Profilbildet til NtrøndereProfilbildet til bwillyProfilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til hawe35Profilbildet til MrLumar82Profilbildet til LissaProfilbildet til runAProfilbildet til Erlend:)Profilbildet til kennedy85Profilbildet til kennethProfilbildet til bad666boyProfilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til petzlProfilbildet til ChivasProfilbildet til solaProfilbildet til 1randybugga
Profilbildet til MehtevasProfilbildet til KimmernProfilbildet til BDSM-VesterålenProfilbildet til levanger_g31Profilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til jente2011Profilbildet til cat68Profilbildet til YouwishProfilbildet til Kate WProfilbildet til sisunorProfilbildet til shado33Profilbildet til parivestProfilbildet til BBW28Profilbildet til Preci1ous69Profilbildet til TinkerbellProfilbildet til Jan46

Viperion

@viperion
aktiv 1 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Viperion:Disse profilene har Viperion besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje