Profilbildet til sexy pandaProfilbildet til ShyroxyaProfilbildet til EmmelieKKProfilbildet til orphansProfilbildet til Zuurie2Profilbildet til Stine1986Profilbildet til dia***{J51}Profilbildet til miss76Profilbildet til KineticMan75Profilbildet til ExodiaProfilbildet til TengilProfilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til Giftparnord50Profilbildet til StrazoProfilbildet til KimmernProfilbildet til IBeatMyDickAfterBadSex
Profilbildet til **vampelitenProfilbildet til GuttOslo95Profilbildet til NowheremanProfilbildet til Stuker\'nProfilbildet til gloria thomasProfilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til MannPåHotellProfilbildet til AskimMannProfilbildet til OppeiNordProfilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til sørlandssønnProfilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til blaithinProfilbildet til swedmanProfilbildet til brollProfilbildet til Pleasurekraft

Viperion

@viperion
aktiv 5 dager, 13 timer siden
Disse profilene har besøkt Viperion:Disse profilene har Viperion besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje