Profilbildet til ConvertibleCandyProfilbildet til harepusenProfilbildet til MissProfilbildet til DionysusProfilbildet til wille455Profilbildet til NylongummiProfilbildet til LiberiuSProfilbildet til pvcloveProfilbildet til andy1988Profilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til kinkysub slutProfilbildet til MizzyProfilbildet til BillProfilbildet til dogbayProfilbildet til ChristinaCDProfilbildet til Lenaa23
Profilbildet til Hot&hornyProfilbildet til Sneaky29Profilbildet til englevingerProfilbildet til ani5Profilbildet til hank95Profilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til ensomgutt23Profilbildet til vfold50MvilProfilbildet til CalaDorProfilbildet til sola50Profilbildet til **vampelitenProfilbildet til StrazoProfilbildet til MrVoldProfilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til Gutt20sørProfilbildet til siwtheresee

Viperion

@viperion
aktiv 3 måneder, 2 uker siden
Disse profilene har besøkt Viperion:Disse profilene har Viperion besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje