Profilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til LadysmanProfilbildet til OdinProfilbildet til RosjerProfilbildet til gummihelgeProfilbildet til komigje69Profilbildet til jente2011Profilbildet til BabyWProfilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til IronheartProfilbildet til sjøkjeksProfilbildet til ThomasassProfilbildet til BittenProfilbildet til colargolProfilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til Mass Sage
Profilbildet til TinkerbellProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til GuttOslo95Profilbildet til KosMusProfilbildet til SørlandsparProfilbildet til trond`enProfilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til Per SProfilbildet til NylongummiProfilbildet til MrVoldProfilbildet til ZizouProfilbildet til KingRabbitProfilbildet til NataProfilbildet til JiJiProfilbildet til AngelManProfilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jente

Viperion

@viperion
aktiv 1 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Viperion:Disse profilene har Viperion besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje