Profilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til fridafridaProfilbildet til NjordProfilbildet til akane21Profilbildet til DragongirlProfilbildet til KaisaProfilbildet til TranseMann30Profilbildet til SussProfilbildet til ani5Profilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til AnetteleProfilbildet til bamsefarProfilbildet til NtrøndereProfilbildet til Galloper1989Profilbildet til sabriinaProfilbildet til Arousal
Profilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til DrømmeMannProfilbildet til ensomgutt23Profilbildet til vanosm52Profilbildet til XjanneProfilbildet til BluwProfilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til FrkTheaProfilbildet til MeeowProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til MelekProfilbildet til Nic94Profilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til sjøkjeksProfilbildet til Masserer_degProfilbildet til Oslo 44
  • 1 år, 7 måneder siden

    Viperion

    Viperion ble et registrert medlem 1 år, 7 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje