Profilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til MM77Profilbildet til musclebottomosloProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til StrazoProfilbildet til westpar76Profilbildet til MarwinProfilbildet til shado33Profilbildet til LåtteProfilbildet til BergenoProfilbildet til Merethe21Profilbildet til DionysusProfilbildet til EspenProfilbildet til ParOsloVest37-52Profilbildet til Caleron86Profilbildet til LiberiuS
Profilbildet til h_frodeProfilbildet til DonGrisProfilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til stor pungProfilbildet til temptationProfilbildet til bergen89Profilbildet til petzlProfilbildet til NikkiSissyProfilbildet til lunatrabemProfilbildet til førdeparetProfilbildet til AlexsProfilbildet til JiJiProfilbildet til jenandProfilbildet til spaceorchestraProfilbildet til j18elverumProfilbildet til IrInA_Bi,real meetings
  • 9 måneder, 3 uker siden

    Viperion

    Viperion ble et registrert medlem 9 måneder, 3 uker siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje