Profilbildet til PlatinumProfilbildet til petzlProfilbildet til bakerProfilbildet til Reina21Profilbildet til HighEndSubProfilbildet til petrus1956Profilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til DrGeigerProfilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til TrhMann1973Profilbildet til FinelineProfilbildet til jannis25Profilbildet til Dreamboy78Profilbildet til LatexToiletSlaveProfilbildet til BecksProfilbildet til GuttOslo95
Profilbildet til FrkTheaProfilbildet til sjøkjeksProfilbildet til knutbrgProfilbildet til MachiavelliProfilbildet til BIJ26M32Profilbildet til synnyProfilbildet til Høvikmann46Profilbildet til tinaProfilbildet til candyqueen30Profilbildet til wannaBgoodProfilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til SiljeProfilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til PleasurekraftProfilbildet til AvalonProfilbildet til Samehada
  • 1 år, 3 måneder siden

    Viperion

    Viperion ble et registrert medlem 1 år, 3 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje