Profilbildet til DodraugenProfilbildet til StreetgirlsProfilbildet til SvantepriProfilbildet til ArousalProfilbildet til Fresia4Profilbildet til slaviProfilbildet til orphansProfilbildet til babyblueeyesProfilbildet til **vampelitenProfilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til NATURISTENProfilbildet til colargolProfilbildet til elghodeProfilbildet til j18elverumProfilbildet til badbombadillyProfilbildet til Latex44
Profilbildet til bait69Profilbildet til Merethe21Profilbildet til ArconadaProfilbildet til maanestraaleProfilbildet til **WanjaProfilbildet til sweettortureProfilbildet til MarwinProfilbildet til Rapper.1Profilbildet til Oslo 44Profilbildet til godheksaProfilbildet til knutbrgProfilbildet til i love boysProfilbildet til LatexToiletSlaveProfilbildet til HenriettejentaProfilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til hattifnattene00
  • 7 måneder, 2 uker siden

    Viperion

    Viperion ble et registrert medlem 7 måneder, 2 uker siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje