Profilbildet til DOMINANTProfilbildet til BlondetruserProfilbildet til NallexyProfilbildet til Anne72Profilbildet til ParKos2239Profilbildet til tinaProfilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til søker sexProfilbildet til kmfantProfilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til MeeowProfilbildet til KWGProfilbildet til BadboyProfilbildet til HumlevatnProfilbildet til BittenProfilbildet til Cpt.NeMo
Profilbildet til DorcasProfilbildet til LatexmannProfilbildet til Bukowski69Profilbildet til Cecilie95Profilbildet til MehtevasProfilbildet til trisvikProfilbildet til gutt1981Profilbildet til binittedal31Profilbildet til KatherineProfilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til NåProfilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til sweettortureProfilbildet til GhroltProfilbildet til BiJ25iParProfilbildet til Nylongummi

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje