Profilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til Drifter4uProfilbildet til KvinnenProfilbildet til BluwProfilbildet til SvantepriProfilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til MarwinProfilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til fadedProfilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til burndocProfilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til ExosProfilbildet til Golddigger
Profilbildet til FrStadPassivProfilbildet til StrazoProfilbildet til L_KProfilbildet til xdresserProfilbildet til yanaProfilbildet til talkmanProfilbildet til KineticMan75Profilbildet til rosegartner33Profilbildet til alexogsaraProfilbildet til BergenoProfilbildet til Sir JohnProfilbildet til HardRockProfilbildet til Tine cdProfilbildet til Mimmi51Profilbildet til KWGProfilbildet til Caleron86
  • 1 år, 5 måneder siden

    Viperion

    Viperion‘s profil ble oppdatert 1 år, 5 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje