Profilbildet til BottomProfilbildet til OralProfilbildet til Skeva91Profilbildet til jeanettekProfilbildet til sjømannProfilbildet til davidandreProfilbildet til SoffiProfilbildet til MelekProfilbildet til Natasha93Profilbildet til NylongummiProfilbildet til BiparopplandProfilbildet til BittenProfilbildet til Ramp78Profilbildet til Joey77Profilbildet til LeticiaProfilbildet til AnalFist39_Oslo_Passiv
Profilbildet til RockDudeProfilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til mr_sterhkProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til Andersen89Profilbildet til staalmannenProfilbildet til parivestProfilbildet til ConvertibleCandyProfilbildet til Dotto81Profilbildet til CdrypaProfilbildet til DorcasProfilbildet til IronheartProfilbildet til MuscleDomProfilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til Mr BMWProfilbildet til _R-Mysterio-Jr_
  • 4 måneder, 2 uker siden

    Viperion

    Viperion‘s profil ble oppdatert 4 måneder, 2 uker siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje