Profilbildet til TengilProfilbildet til musclebottomosloProfilbildet til LookmeProfilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til LatexmannProfilbildet til lekenergodProfilbildet til Donatello21Profilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til SoftfeetProfilbildet til MiaBellaProfilbildet til Helene89Profilbildet til 59modellProfilbildet til MedPåAltProfilbildet til runAProfilbildet til AyakachanProfilbildet til Pleasurekraft
Profilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til CalaDorProfilbildet til ElviraProfilbildet til M23_NylonProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til foresterProfilbildet til Lars80Profilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til DrYvilProfilbildet til Mass SageProfilbildet til SkorpionenProfilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til badbombadillyProfilbildet til Søkerdominantkvinne
  • 3 måneder, 1 uke siden

    Viperion

    Viperion‘s profil ble oppdatert 3 måneder, 1 uke siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje