Profilbildet til HommeProfilbildet til TingTongProfilbildet til StianProfilbildet til Sea_sailorProfilbildet til RoyalfitProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til søker sexProfilbildet til GeeFunkProfilbildet til Drifter4uProfilbildet til NaturistmannenProfilbildet til Cecilie95Profilbildet til ChatrinetvProfilbildet til bergen89Profilbildet til TordenspydProfilbildet til Helene89Profilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MAN
Profilbildet til TengilProfilbildet til RockDudeProfilbildet til PSYllonProfilbildet til Donatello21Profilbildet til TravelingguyProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til KvinnenProfilbildet til EscobarProfilbildet til Kåt Mann for gift kvinneProfilbildet til vickycdProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til pompelProfilbildet til osllopar_27Profilbildet til Kjekken88Profilbildet til xantippeProfilbildet til talkman
  • 2 måneder, 1 uke siden

    Viperion

    Viperion‘s profil ble oppdatert 2 måneder, 1 uke siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje