Profilbildet til MeeowProfilbildet til HommeProfilbildet til Tigergutten82Profilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til orphansProfilbildet til sportfuckProfilbildet til DOMINANTProfilbildet til miss76Profilbildet til Stine1986Profilbildet til pia1975Profilbildet til buskerudProfilbildet til UmbrellaProfilbildet til KjellsprellProfilbildet til xtrProfilbildet til kennethProfilbildet til Josep
Profilbildet til LonelyWomanProfilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til NylongummiProfilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til bipassiv46Profilbildet til sexypar85Profilbildet til FotballguttenProfilbildet til smoker;)Profilbildet til SuzProfilbildet til ArielProfilbildet til angelica96Profilbildet til MiaBProfilbildet til LeticiaProfilbildet til GolddiggerProfilbildet til MellaKristinProfilbildet til soulofkitchen
  • 1 uke, 4 dager siden

    Viperion

    Viperion‘s profil ble oppdatert 1 uke, 4 dager siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje