Profilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til SkorpionenProfilbildet til RememBr83Profilbildet til ArielProfilbildet til BistvgProfilbildet til j18elverumProfilbildet til TonyMontanaProfilbildet til Singel49Profilbildet til alexogsaraProfilbildet til MrLumar82Profilbildet til Trh1980Profilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til vanosm52Profilbildet til SadominatorProfilbildet til Hemne72Profilbildet til Lolita <3
Profilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til smoker;)Profilbildet til SKubrickProfilbildet til vanosm52Profilbildet til lauraloveProfilbildet til LarsnProfilbildet til BecksProfilbildet til Master33 BergenProfilbildet til KineticMan75Profilbildet til silverProfilbildet til Cato1977Profilbildet til blaithinProfilbildet til jeanettekProfilbildet til AsveigProfilbildet til nord88
  • 10 måneder, 2 uker siden

    Viperion

    Viperion‘s profil ble oppdatert 10 måneder, 2 uker siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje