Profilbildet til h_frodeProfilbildet til BlondetruserProfilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til LatexToiletSlaveProfilbildet til Jan46Profilbildet til MrTwofaceProfilbildet til Passiv84 osloProfilbildet til cat68Profilbildet til Cato1977Profilbildet til davidandreProfilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til RonnProfilbildet til KaisaProfilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til **vampelitenProfilbildet til _R-Mysterio-Jr_
Profilbildet til hattifnattene00Profilbildet til swedmanProfilbildet til SuzProfilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til LadysmanProfilbildet til ScorpionProfilbildet til sportfuckProfilbildet til charlotee23Profilbildet til agderProfilbildet til elinkoskosProfilbildet til MariusProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til sweettortureProfilbildet til JM28Profilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til BBW28
  • 1 år, 1 måned siden

    Viperion

    Viperion‘s profil ble oppdatert 1 år, 1 måned siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje