Profilbildet til SkorpionenProfilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til jarlemannProfilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til KennethR88Profilbildet til elinkoskosProfilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til KalleNavnProfilbildet til Lolita <3Profilbildet til AlexanderProfilbildet til ElyProfilbildet til GiggSProfilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til synnyProfilbildet til miss76Profilbildet til TranseMann30
Profilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til Cecilie95Profilbildet til TheMissProfilbildet til i love boysProfilbildet til AsveigProfilbildet til LatexleahProfilbildet til KimmernProfilbildet til Galloper1989Profilbildet til hattifnattene00Profilbildet til JiJiProfilbildet til JustinProfilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til 1Lekent-parProfilbildet til urokraakeProfilbildet til nada000Profilbildet til NathalieJanne
  • 5 dager, 14 timer siden

    Viperion

    Viperion‘s profil ble oppdatert 5 dager, 14 timer siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje