Profilbildet til ExosProfilbildet til GeiriProfilbildet til Crazy92Profilbildet til PlatinumProfilbildet til Kalle2Profilbildet til osllopar_27Profilbildet til FrkAuroraProfilbildet til Reisende40Profilbildet til Angel84Profilbildet til sørlandssønnProfilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til Kas=)Profilbildet til badboy1986Profilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til LenemorProfilbildet til AngelMan
Profilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til MandrakeProfilbildet til ThomasassProfilbildet til testomanProfilbildet til JupiterProfilbildet til MiaBProfilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til Andersen89Profilbildet til SingleEliseProfilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til babyblueeyesProfilbildet til alfiboy51Profilbildet til Kas=)Profilbildet til VigdisProfilbildet til **Mrs.Mathea
  • 8 måneder, 2 uker siden

    Viperion

    Viperion‘s profil ble oppdatert 8 måneder, 2 uker siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje