Profilbildet til OlavsenProfilbildet til xdresserProfilbildet til CrossOdaProfilbildet til par3427Profilbildet til Merethe21Profilbildet til BotanicalProfilbildet til DorcasProfilbildet til davidandreProfilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til Erik1337Profilbildet til ShineProfilbildet til ElyProfilbildet til GirlflowerProfilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til Gutt20sørProfilbildet til runA
Profilbildet til ingwardo82Profilbildet til Savannah2581Profilbildet til VigdisProfilbildet til sisunorProfilbildet til Rapper.1Profilbildet til SadominatorProfilbildet til -bg-xxx-Profilbildet til Joey77Profilbildet til .LisetvProfilbildet til TabbeProfilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til Reisende40Profilbildet til OpplandsParProfilbildet til bunnyProfilbildet til hank95Profilbildet til BiJ25iPar
  • 1 måned, 1 uke siden

    Viperion

    Viperion‘s profil ble oppdatert 1 måned, 1 uke siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje