Profilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til shivaProfilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til godsg1Profilbildet til MartinosloProfilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til uzi69Profilbildet til tromsopar80Profilbildet til freaky2Profilbildet til Ruthless84Profilbildet til Bergen-nordProfilbildet til rubbergimpProfilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til InnlandetProfilbildet til Anne72
Profilbildet til Zuurie2Profilbildet til Dark AngelProfilbildet til HighEndSubProfilbildet til Joachim*Profilbildet til XenaProfilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til vårkåtProfilbildet til KrangleFantProfilbildet til shivaProfilbildet til two-playfulProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til BB-btm4topProfilbildet til Haakon92Profilbildet til MrTwofaceProfilbildet til AlesioProfilbildet til Sammi
  • 1 år, 3 måneder siden

    Viperion

    Viperion‘s profil ble oppdatert 1 år, 3 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje