Profilbildet til JærguttenProfilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til røyskattaProfilbildet til hgsd1Profilbildet til ani5Profilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til ChristineTranseProfilbildet til ArousalProfilbildet til Stine1986Profilbildet til AinaCdProfilbildet til vekten75Profilbildet til leandroProfilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til Tor&tina40Profilbildet til AndyrjProfilbildet til Silje
Profilbildet til Toralf_89Profilbildet til RuienProfilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til lauraloveProfilbildet til DavinciProfilbildet til KnutValentineProfilbildet til trollmor;)))Profilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til slaviProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til Passivg19Profilbildet til KosMusProfilbildet til Goldi!!Profilbildet til Lica89Profilbildet til ClaudiaFJProfilbildet til qwerty19
  • 6 måneder, 2 uker siden

    Viperion

    Viperion‘s profil ble oppdatert 6 måneder, 2 uker siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje